Σοκάρει η Έρρικα Πρεζεράκου – «Η προπέλα θα μπορούσε να με είχε κάνει κιμά»
09:15 - 10/08/2020
Η Έρρικα Πρεζεράκου παραμένει σε κατάσταση σοκ μετά το σοβαρό τραυματισμό…
The post Σοκάρει η Έρρικα Πρεζεράκου – «Η προπέλα θα μπορούσε να με είχε κάνει κιμά» appeared first on TLIFE.
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έρρικα Πρεζεράκου: Είμαι σε κατάσταση σοκ, θα μπορούσαν να έχω γίνει κιμάς
Η αθλήτρια μίλησε για το σοβαρό ατύχημα που είχε
Διαβάστε το στο Έρρικα Πρεζεράκου: «Είμαι ακόμη σε σοκ. Θα μπορούσα να είχα γίνει κιμάς»
Η Έρρικα Πρεζεράκου μετά από το πολύωρο χειρουργείο που έκανε, εξαιτίας του σοβαρού ατυχήματος που είχε την Παρασκευή, κατά την διάρκεια των διακοπών της...
Διαβάστε το στο ZouglaΣοκάρουν τα λόγια της Πρεζεράκου: «Θα μπορούσα να είχα γίνει κιμάς»
Η Έρρικα Πρεζεράκου συνεχίζει να νοσηλεύεται στο ΚΑΤ μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε το μεσημέρι της Παρασκευής.
Διαβάστε το στο NewsBombΈρρικα Πρεζεράκου: «Είμαι ακόμη σε σοκ. Θα μπορούσα να είχα γίνει κιμάς»!
Η Έρρικα Πρεζεράκου μετά από το πολύωρο χειρουργείο που έκανε, εξαιτίας του σοβαρού ατυχήματος που είχε την Παρασκευή, κατά την διάρκεια των...
Διαβάστε το στο govastileto.grΈρρικα Πρεζεράκου: «Νιώθω ευγνωμοσύνη γιατί θα μπορούσα να είχα γίνει κιμάς»
Για το σοβαρό ατύχημα που της συνέβη, πριν λίγες ώρες, μίλησε η Έρρικα Πρεζεράκου στη Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα On Time.
Διαβάστε το στο thebest.grΣυγκλονίζει η Έρρικα Πρεζεράκου: «Νιώθω ευγνωμοσύνη γιατί θα μπορούσα να είχα γίνει κιμάς»
Για το σοβαρό ατύχημα που της συνέβη, πριν λίγες ώρες, μίλησε η Έρρικα Πρεζεράκου στη Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα […]
The post Συγκλονίζει η Έρρικα Πρεζεράκου: «Νιώθω ευγνωμοσύνη γιατί θα μπορούσα να είχα γίνει κιμάς» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΣε κατάσταση σοκ η Έρρικα Πρεζεράκου: Θα μπορούσα να έχω γίνει κιμάς
Η πρώην πρωταθλήτρια υποβλήθηκε την Παρασκευή σε ένα εξαιρετικά δύσκολο και πολύωρο χειρουργείο στο νοσοκομείο ΚΑΤ
Διαβάστε το στο thetoc.grΣοκάρει η Έρρικα Πρεζεράκου – «Η προπέλα θα μπορούσε να με είχε κάνει κιμά»
Σε κατάσταση σοκ παραμένει η Έρρικα Πρεζεράκου, η οποία αναρρώνει στο νοσοκομείο ΚΑΤ μετά από πολύωρο χειρουργείου που έκανε. Η πρώην πρωταθλήτρια του επί κοντώ που έγινε ιδιαίτερα γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο “Dancing...
Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Σοκάρει η Έρρικα Πρεζεράκου – «Η προπέλα θα μπορούσε να με είχε κάνει κιμά»
Διαβάστε το στο sinidisi.grΣοκάρει η αποκάλυψη της Πρεζεράκου: «Θα μπορούσα να είχα γίνει κιμάς»
Σε κατάσταση σοκ συνεχίζει να βρίσκεται, όπως παραδέχεται, η Έρρικα Πρεζεράκου η οποία συνεχίζει να…
Διαβάστε το στο queen.grΣοκάρει η αποκάλυψη της Πρεζεράκου: «Θα μπορούσα να είχα γίνει κιμάς»
Σε κατάσταση σοκ συνεχίζει να βρίσκεται, όπως παραδέχεται, η Έρρικα…
Διαβάστε το στο onsports.grΣοκάρει η αποκάλυψη της Πρεζεράκου: «Θα μπορούσα να είχα γίνει κιμάς»
Σε κατάσταση σοκ συνεχίζει να βρίσκεται, όπως παραδέχεται, η Έρρικα Πρεζεράκου η οποία συνεχίζει να νοσηλεύεται στο ΚΑΤ μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε…
Διαβάστε το στο astrology.grΈρρικα Πρεζεράκου για το ατύχημα με σκάφος: «Θα μπορούσα να είχα γίνει κιμάς»
Σε κατάσταση σοκ εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο ΚΑΤ η Ερρικα Πρεζεράκου, μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε στην Κύθνο.
Η πρώην αθλήτρια χτυπήθηκε από προπέλα σκάφους το μεσημέρι της Παρασκευής, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΚΑΤ και εκεί υποβλήθηκε σε σοβαρό χειρουργείο. Η Έρρικα Πρεζεράκου έχασε το μικρό της σακτυλάκι και έγινε μάχη από τους γιατρούς για να σώσει το χέρι της.
Όπως ανέφερε η πρώην αθλήτρια είναι ακόμα σε κατάσταση σοκ:
«Καλά είμαι, κάνω εδώ και δύο συνεχόμενες μέρες μεταγγίσεις, γιατί είχα χαμηλό αιματοκρίτη. Είχα χάσει πολύ αίμα. Τα έχω αφήσει όλα. Δεν μπορώ να ανταποκριθώ σε όλα αυτά τα τηλέφωνα και όλο τον χαμό. Χρειάζομαι ηρεμία. Είμαι ακόμη σε σοκ. Θέλω να συνειδητοποιήσω τι έχε
Διαβάστε το στο pronews.grΣε κατάσταση σοκ η Έρρικα Πρεζεράκου: Θα μπορούσα να έχω γίνει κιμάς
«Είχα χάσει πολύ αίμα»...
Διαβάστε το στο news.grΣοκάρει η Έρρικα Πρεζεράκου: «Η προπέλα θα μπορούσε να με είχε κάνει κιμά»
Σε κατάσταση σοκ παραμένει η Έρρικα Πρεζεράκου, η οποία αναρρώνει στο νοσοκομείο ΚΑΤ μετά από πολύωρο χειρουργείου που έκανε. Η πρώην πρωταθλήτρια του επί κοντώ που έγινε ιδιαίτερα γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο “Dancing with the stars” και στο “J2US” είχε ένα σοβαρό ατύχημα την Παρασκευή καθώς βρισκόταν σε διακοπές στην Κύθνο. Ενώ, […]
Διαβάστε το στο irafina.grΣοκάρει η Πρεζεράκου: Νιώθω ευγνωμοσύνη γιατί θα μπορούσα να είχα γίνει κιμάς
Κάνω τώρα 2 συνεχόμενες μέρες μεταγγίσεις, γιατί είχα χαμηλό αιματοκρίτη, είχα χάσει πάρα πολύ αίμα. Τα έχω αφήσει όλα. Δεν μπορώ να ανταποκριθώ σ’ όλα αυτά τα τηλεφωνήματα και όλο αυτό το χαμό. Χρειάζομαι ηρεμία. Είμαι ακόμα σε σοκ. Θέλω να συνειδητοποιήσω τι έχει γίνει. Απλά λέω στον εαυτό μου ότι πρέπει να νιώθει ευγνωμοσύνη γιατί θα μπορούσα να είχα γίνει κιμάς. Να σου πω την αλήθεια, έχω έννοια για τον παράμεσο γιατί το τελευταίο μου δαχτυλάκι το έχασα. Μία προσευχή θα ήθελα από όλους τους ανθρώπους να σωθεί ο παράμεσος και να πάνε όλα καλά, εξομολογήθηκε η Έρρικα Πρεζεράκου, μιλώντας στην εφημερίδα On Time για το σοβαρό ατύχημα που της συνέβη. Πληροφορίες από nassosblog
> Διαβάστε όλο
Διαβάστε το στο spoilersΒΙΝΤΕΟ: Σε κατάσταση σοκ η Έρρικα Πρεζεράκου! «Θα μπορούσα να έχω γίνει κιμάς»
ΒΙΝΤΕΟ: Σε κατάσταση σοκ η Έρρικα Πρεζεράκου! «Θα μπορούσα να έχω γίνει κιμάς»
Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Έρρικα Πρεζεράκου μετά το ατύχημα που είχε την περασμένη Παρασκευή στην Κύθνο όταν έπεσε στη θάλασσα από φουσκωτό σκάφος και τραυματίστηκε σοβαρά.
«Καλά είμαι, κάνω τώρα δύο συνεχόμενες μέρες μεταγγίσεις, γιατί είχα χαμηλό αιματοκρίτη. Είχα χάσει πολύ αίμα. Τα έχω αφήσει όλα. Δεν μπορώ να ανταποκριθώ σε όλα αυτά τα τηλέφωνα και όλο το χαμό. Χρειάζομαι ηρεμία. Είμαι ακόμη σε σοκ» δήλωσε η Έρρικα Πρεζεράκου στο «On time».
10/08/2020
Διαβάστε περισσότερα για το ΒΙΝΤΕΟ: Σε κατάσταση σοκ η Έρρικα Πρεζεράκου! «Θα μπορούσα να έχω γίνει κιμάς»
Διαβάστε το στο filathlos.grΠρεζεράκου: «Νιώθω ευγνωμοσύνη γιατί θα μπορούσα να είχα γίνει κιμάς»
Συγκλονίζει με την εξομολόγησή της
Διαβάστε το στο ekriti.grΣοκάρει η Έρρικα Πρεζεράκου: «Θα μπορούσα να είχα γίνει κιμάς»!
Η Έρρικα Πρεζεράκου, γνωστή στο χώρο του ελληνικού αθλητισμού και της ελληνικής τηλεόρασης, αφού έκλεψε τις εντυπώσεις για ακόμη μια φορά με τη συμμετοχή της στο Just the 2 Of Us τον περασμένο μήνα, αναρρώνει στο χειρουργείο, μετά από το σοβαρό ατύχημα και περιγράφει τις στιγμές του εφιάλτη της. Σε σοβαρή κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο […]
The post Σοκάρει η Έρρικα Πρεζεράκου: «Θα μπορούσα να είχα γίνει κιμάς»! appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε το στο tromaktiko.grΣοκάρει η Έρρικα Πρεζεράκου – «Η προπέλα θα μπορούσε να με είχε κάνει κιμά»
Σε κατάσταση σοκ παραμένει η Έρρικα Πρεζεράκου, η οποία αναρρώνει στο νοσοκομείο ΚΑΤ μετά από πολύωρο χειρουργείου που έκανε. Η πρώην πρωταθλήτρια του επί κοντώ που έγινε ιδιαίτερα γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο “Dancing with the stars” και στο “J2US” είχε ένα σοβαρό ατύχημα την Παρασκευή καθώς βρισκόταν σε διακοπές στην Κύθνο. Ενώ, ήταν στο σκάφος με τον σύντροφό της στα ανοιχτά της Κύθνου, η Έρρικα έπεσε στο νερό με αποτέλεσμα η προπέλα του ταχύπλοού να της τραυματίσει σοβαρά τα δάχτυλα του δεξιού χεριού. «Μια προσευχή θα ήθελα από όλους τους ανθρώπους να σωθεί ο παράμεσος και να πάνε […]
Διαβάστε το στο dete.grΣυγκλονίζει η Έρρικα Πρεζεράκου: Θα μπορούσα να είχα γίνει κιμάς
Αναρρώνει από το χειρουργείο η Έρρικα Πρεζεράκου και δηλώνει: «Θα μπορούσα να είχα γίνει κιμάς» Σε κατάσταση σοκ εξακολουθεί να...
The post Συγκλονίζει η Έρρικα Πρεζεράκου: Θα μπορούσα να είχα γίνει κιμάς appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr