Εύβοια: Έτοιμη η ΕΕ να παράσχει βοήθεια
20:19 - 10/08/2020
Τα συλλυπητήρια του στις οικογένειες των θυμάτων και την αλληλεγγύη της ΕΕ για τις πλημμύρες που έπληξαν την Εύβοια, εξέφρασε ο Ευρωπαίος Επίτροπος Διαχείρισης Κρίσεων. Ο Γιάνες Λέναρσιτς ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter: « Το ελληνικό νησί της Εύβοιας επλήγη από σφοδρές πλημμύρες που οδήγησαν σε πολλούς θανάτους και καταστροφές. Τα συλλυπητήριά μου σε […]
The post Εύβοια: Έτοιμη η ΕΕ να παράσχει βοήθεια appeared first on Paraskhnio.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έτοιμη να παράσχει βοήθεια στην Εύβοια είναι η ΕΕ
Τα συλλυπητήρια του στις οικογένειες των θυμάτων και την αλληλεγγύη της ΕΕ για τις πλημμύρες που έπληξαν την Εύβοια, εξέφρασε…
Διαβάστε το στο NewsBombΕπίτροπος Διαχείρισης Κρίσεων: Έτοιμη η ΕΕ να παρέχει βοήθεια στην Εύβοια
Τα συλλυπητήρια του στις οικογένειες των θυμάτων και την αλληλεγγύη της ΕΕ για τις πλημμύρες που έπληξαν την Εύβοια, εξέφρασε ο Ευρωπαίος Επίτροπος Διαχείρισης Κρίσεων. Ο Γιάνες Λέναρσιτς ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter: « Το ελληνικό νησί της Εύβοιας επλήγη από σφοδρές πλημμύρες που οδήγησαν σε πολλούς θανάτους και καταστροφές. Τα συλλυπητήριά μου σε […]
Διαβάστε το στο mononews.grΈτοιμη να παράσχει βοήθεια στην Εύβοια η ΕΕ
Τα συλλυπητήρια του στις οικογένειες των θυμάτων και την αλληλεγγύη της ΕΕ για τις πλημμύρες που έπληξαν την Εύβοια, εξέφρασε ο Ευρωπαίος Επίτροπος Διαχείρισης Κρίσεων.
Διαβάστε το στο analitis.grΈτοιμη να παράσχει βοήθεια στην Εύβοια είναι η ΕΕ
The post Έτοιμη να παράσχει βοήθεια στην Εύβοια είναι η ΕΕ appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε το στο tromaktiko.grΕΕ: Έτοιμη να παράσχει βοήθεια στην Εύβοια
Έτοιμη να παράσχει βοήθεια στην Εύβοια μετά τις φονικές πλημμύρες δηλώνει η Ευρωπαϊκή Ένωση Τα συλλυπητήρια του στις οικογένειες των...
The post ΕΕ: Έτοιμη να παράσχει βοήθεια στην Εύβοια appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr