ΕΚΤΑΚΤΟ! Σύσκεψη στο Μαξίμου με Μητσοτάκη, Α/ΓΓΕΘΑ, Δένδια & Παναγιωτόπουλο

18:45 - 13/08/2020

Ελληνοτουρκικά: Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο μετά τις 18:00 μετέβησαν στο Μέγαρο Μαξίμου ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος καθώς και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος. Οι δύο υπουργοί και ο Α/ΓΕΕΘΑ μετέβησαν στο Μαξίμου με δεδομένες τις ραγδαίες εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά και την ανατολική Μεσόγειο.

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εντονη κινητικότητα: Στο Μαξίμου και ο ΑΓΕΕΘΑ μετά τους Δένδια, Παναγιωτόπουλο

Αυξημένη κινητικότητα στο Μαξίμου τις τελευταίες ώρες, με φόντο την κλιμακούμενη τουρκική προκλητικότητα στην Ανατολική Μεσόγειο.

Διαβάστε το στο tovima

Έντονη κινητικότητα: Σύσκεψη στο Μαξίμου με Μητσοτάκη, Δένδια και Παναγιωτόπουλο

Αυξημένη κινητικότητα σε πολιτικό και διπλωματικό επίπεδο παρατηρείται τις τελευταίες ώρες, με φόντο την κλιμακούμενη τουρκική προκλητικότητα στην Ανατολική Μεσόγειο. Σύμφωνα με πληροφορίες λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα μετέβησαν στο Μέγαρο Μαξίμου ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος καθώς και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος... The post Έντονη κινητικότητα: Σύσκεψη στο Μαξίμου με Μητσοτάκη, Δένδια και Παναγιωτόπουλο appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο