Έρχονται νέα μέτρα για τον κορονοϊό εντός της ημέρας! Το ανακοίνωσε η Μητσοτάκης

11:59 - 14/08/2020

Έρχονται νέα μέτρα για τον κορονοϊό εντός της ημέρας! Το ανακοίνωσε η Μητσοτάκης Νέα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού αναμένεται να ανακοινωθούν μέσα στην ημέρα, σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Κατά την έναρξη της σύσκεψης ο Πρωθυπουργός απευθύνθηκε στους πολίτες και μεταξύ άλλων έστειλε μήνυμα στους νέους: 14/08/2020 Διαβάστε περισσότερα για το Έρχονται νέα μέτρα για τον κορονοϊό εντός της ημέρας! Το ανακοίνωσε η Μητσοτάκης

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νέα μέτρα για τον κορωνοϊό - Εκκληση Κυρ. Μητσοτάκη στους νέους

Νέα μέτρα εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθούν από τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη αρμόδιο για την Πολιτική Προστασία και τη Διαχείριση Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά.

Διαβάστε το στο kathimerini.gr

ΕΚΤΑΚΤΟ Νέα σκληρά μέτρα για τον Κορωνοϊο εντός της ημέρας.

Θα ανακοινωθούν νέα σκληρά μέτρα εντός της ημέρας συμφωνα με παρέμβαση του πρωθυπουργού πριν λίγο. Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε: «Ευχαριστώ πάρα πολύ. Θα κάνουμε στη συνέχεια μια συζήτηση, θα ανακοινώσει ο Νίκος Χαρδαλιάς μια σειρά μέτρων τα οποία θα συμφωνήσουμε στη σημερινή μας τηλεδιάσκεψη. Εγώ θέλω να σταθώ σε μια πτυχή η οποία με προβληματίζει […] ΕΚΤΑΚΤΟ Νέα σκληρά μέτρα για τον Κορωνοϊο εντός της ημέρας. - olympia.gr

Διαβάστε το στο olympia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)