Γκάνεα: “Ξέρω πόσο τρελός είναι ο κόσμος”
14:24 - 15/08/2020
Τις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης του Άρη έκανε ο Κριστιάν Γκάνεα, ο οποίος από σήμερα το πρωί άρχισε προπονήσεις με τη νέα ομάδα του στα Τρία Πέντε Πηγάδια. Ο 28χρονος διεθνής Ρουμάνος μίλησε στους απεσταλμένους ρεπόρτερ, που παρακολουθούν την προετοιμασία. Αναλυτικά όσα είπε: Για την μεταγραφή του στον Άρη και τις πρώτες εντυπώσεις του […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γκανέα: «Αυτά θα προσφέρω στον Άρη – Ξέρω πόσο… τρελός είναι ο κόσμος του»
Την πρώτη του συνέντευξη ως ποδοσφαιριστής του Άρη παραχώρησε ο Κριστιάν Γκανέα ο οποίος το πρωί του Σαββάτου (15/8) έφτασε στο Βέρμιο.
Το άρθρο Γκανέα: «Αυτά θα προσφέρω στον Άρη – Ξέρω πόσο… τρελός είναι ο κόσμος του» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.grΓκανέα: «Αυτά θα προσφέρω στον Άρη – Ξέρω πόσο… τρελός είναι ο κόσμος του»
Γκανέα: «Αυτά θα προσφέρω στον Άρη – Ξέρω πόσο… τρελός είναι ο κόσμος του»
Την πρώτη του συνέντευξη ως ποδοσφαιριστής του Άρη παραχώρησε ο Κριστιάν Γκανέα ο οποίος το πρωί του Σαββάτου έφτασε στο Βέρμιο όπου προετοιμάζεται η ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Ο Γκανέα μίλησε στους δημοσιογράφους που βρίσκονται με την αποστολή των «κίτρινων» και εξήγησε όσα μπορεί να προσφέρει αγωνιστικά στη νέα του ομάδα.
Μάλιστα αποκάλυψε ότι προτού πάρει την απόφαση να έρθει στον Άρη έκανε τη δική του έρευνα και διαπίστωσε πόσο… τρελός είναι ο κόσμος του!
Αναλυτικά όσα είπε ο Ρουμάνος αριστερός μπακ, Κριστιάν Γκανέα:
15/08/2020
Διαβάστε περισσότερα για το Γκανέα: «Αυτά θα π
Διαβάστε το στο filathlos.gr