Βαρύς ο πέλεκυς για καταστήματα εστίασης σε Κέρκυρα και Ζάκυνθο
15:49 - 15/08/2020
Τα Ιόνια Νησιά δείχνουν να μην συμμορφώνονται στα μέτρα της κυβέρνησης για τον κορωνοϊού, καθώς το τελευταίο 24ωρο πραγματοποιήθηκαν έξι συλλήψεις, ενώ επιβλήθηκαν και μεγάλα ποσά ως πρόστιμο σε καταστήματα εστίασης που δεν τηρούν τα μέτρα.
Συγκεκριμένα στην Κέρκυρα σημειώθηκαν δύο συλλήψεις και μία στους Παξούς, για παράβαση της λειτουργίας των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος μετά τις 12 τα μεσάνυχτα, και επιβολή διοικητικού προστίμου 10.000 ευρώ έκαστος και τριήμερη αναστολή λειτουργίας.
Μία παράβαση σημειώθηκε στη Ζάκυνθο, για μη τήρηση του μέτρου των επιβεβλημένων τετραγωνικών ανά άτομο με επιβολή διοικητικού προστίμου επίσης 10.000 ευρώ, καθώς και δεκαπενθήμερη αναστολή λειτουργίας,
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr