Κακαβιά: Νεκρός 10χρονος που παρασύρθηκε από ασθενοφόρο κοντά στους Βουλιαράτες

15:54 - 15/08/2020

Ένας 10χρονος έχασε τη ζωή του, κοντά στους Βουλιαράτες όπου περίμενε στην ουρά με την οικογένειά του για να περάσει τα σύνορα. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε η Αστυνομία του Αργυροκάστρου το παιδί παρασύρθηκε από ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε από την Κακαβιά προς το νοσοκομείο πολίτη που είχε χάσει τις αισθήσεις του. Όπως μεταδίδουν τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης και με βάση αυτόπτες μάρτυρες το ασθενοφόρο κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα.

Διαβάστε Περισσότερα στο thestival.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Απίστευτη τραγωδία στην Κακαβιά: Νεκρό 10χρονο παιδάκι που παρασύρθηκε από ασθενοφόρο

Θύμα τροχαίου δυστυχήματος κοντά στους Βουλιαράτες, όπου περίμενε στην ουρά με την οικογένειά του για να περάσει τα σύνορα, έπεσε ένα 10χρονο παιδάκι, που παρασύρθηκε από ασθενοφόρο!

Διαβάστε το στο Gazzetta

Τραγωδία στην Κακαβιά: Νεκρό παιδάκι που παρασύρθηκε από ασθενοφόρο

Ουρά χιλιομέτρων σχηματίζουν τα αυτοκίνητα στον μεθοριακό σταθμό της Κακαβιάς, καθώς έχει αυξηθεί το κύμα εισόδου στη χώρα μας...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Κακαβιά: Νεκρό 10χρονο αγόρι που παρασύρθηκε από ασθενοφόρο

Νεκρό δεκάχρονο αγόρι που παρασύρθηκε από ασθενοφόρο. Το παιδί έπεσε θύμα τροχαίου δυστυχήματος κοντά στους Βουλιαράτες όπου περίμενε στην ουρά με την οικογένειά του για να περάσει τα σύνορα.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Τραγωδία στην Κακαβιά: Νεκρό 10χρονο παιδί που παρασύρθηκε από ασθενοφόρο – Περίμενε με την οικογένεια του να περάσει τα σύνορα

Σοκάρει η τραγωδία που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στον σταθμό της Κακαβιάς στα ελληνοαλβανικά σύνορα, όπου ένα 10χρονο παιδί παρασύρθηκε από ασθενοφόρο και σκοτώθηκε. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε η Αστυνομία του Αργυρόκαστρου το παιδί παρασύρθηκε από ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε από την Κακαβιά προς το νοσοκομείο πολίτη που... The post Τραγωδία στην Κακαβιά: Νεκρό 10χρονο παιδί που παρασύρθηκε από ασθενοφόρο – Περίμενε με την οικογένεια του να περάσει τα σύνορα appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Κακαβιά: Νεκρό 10χρονο αγόρι- Παρασύρθηκε από ασθενοφόρο

Ουρές χιλιομέτρων έχουν σχηματιστεί στον μεθοριακό σταθμό της Κακαβιάς, όπου έχει αυξηθεί πολύ το κύμα εισόδου στη χώρα μας από την Αλβανία, ενόψει της αυστηροποίησης των μέτρων από αύριο, οπότε θα μπορούν να εισέρχονται ως 750 άτομα την ήμερα. The post Κακαβιά: Νεκρό 10χρονο αγόρι- Παρασύρθηκε από ασθενοφόρο appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Τραγωδία στην Κακαβιά: Νεκρό 10χρονο αγόρι – Παρασύρθηκε από ασθενοφόρο

Το παιδί μαζί με την οικογένειά του περίμενε στην Κακαβιά The post Τραγωδία στην Κακαβιά: Νεκρό 10χρονο αγόρι – Παρασύρθηκε από ασθενοφόρο appeared first on Newsitamea.gr.

Διαβάστε το στο newsitamea.gr

Κακαβιά: Νεκρός 10χρονος που παρασύρθηκε από ασθενοφόρο κοντά στους Βουλιαράτες

Ένας 10χρονος έχασε τη ζωή του, κοντά στους Βουλιαράτες όπου περίμενε στην ουρά με την οικογένειά του για να περάσει τα σύνορα. 

Διαβάστε το στο real.gr

Τραγωδία στην Κακαβιά: Νεκρό 10χρονο αγόρι - Παρασύρθηκε από ασθενοφόρο

Το παιδί μαζί με την οικογένειά του περίμενε στην Κακαβιά για να περάσει στην Ελλάδα.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Τραγωδία στην Κακαβιά: Νεκρός 10χρονος που παρασύρθηκε από ασθενοφόρο

Ουρά χιλιομέτρων σχηματίζουν τα αυτοκίνητα στον μεθοριακό σταθμό της Κακαβιάς, καθώς έχει αυξηθεί το κύμα εισόδου στη χώρα μας από την Αλβανία, ενόψει της αυστηροποίησης των μέτρων, οπότε θα μπορούν…

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Τραγωδία στην Κακαβιά: Νεκρό 10χρονο αγοράκι – Παρασύρθηκε από ασθενοφόρο

Το 10χρονο αγόρι που περίμενε μαζί με τους γονείς του βρήκε τραγικό θάνατο, όταν παρασύρθηκε από ασθενοφόρο που κινούνταν προς το νοσοκομείο του Αργυροκάστρου Ουρά χιλιομέτρων σχηματίζουν τα αυτοκίνητα στον μεθοριακό σταθμό της Κακαβιάς, καθώς έχει αυξηθεί το κύμα εισόδου στη χώρα μας από την Αλβανία, ενόψει της αυστηροποίησης των μέτρων, οπότε θα μπορούν να […] The post Τραγωδία στην Κακαβιά: Νεκρό 10χρονο αγοράκι – Παρασύρθηκε από ασθενοφόρο appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thestival.gr

Δ. Νεάπολης – Συκεών: Με 143 μονάδες ενισχύθηκε η Δημοτική Τράπεζα Αίματος

Ένα αφιέρωμα στον δημιουργό Μανώλη Ρασούλη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Γιατί δεν πρέπει να τον αφήνετε μόνο του τον σκύλο σας στην ακρογιαλιά

Δωρεάν εξετάσεις για την πρόληψη της οστεοπόρωσης στον Δ. Πυλαίας- Χορτιάτη

H "Μήδεια" του Μποστ έρχεται στο Θέατρο Γης

Μουσικό ταξίδι με την Γλυκερία στο Ωραιόκαστρο