Ξεσπά ο πατέρας του 20χρονου ναυτικού που έπεσε στα χέρια των πειρατών: «Πού είναι το παιδί μου;»

13:37 - 07/11/2019

Στο κατακόρυφο έχει φτάσει η αγωνία για την οικογένεια του 20χρονου ναυτικού που απήχθη τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής μετά από το ρεσάλτο πειρατών στο ελληνόκτητο δεξαμενόπλοιο στο οποίο βρισκόταν ο δόκιμος μηχανικός. Από την ημέρα της πειρατείας στο Τόγκο έχουν περάσει τέσσερα 24ωρα αλλά μέχρι στιγμής – όπως τονίζει ο πατέρας του 20χρονου ναυτικού – δεν υπάρχει κανένα νέο για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται καθώς δεν υπάρχει επικοινωνία με τους πειρατές. Ο πατέρας του 20χρονου είναι σε απόγνωση καθώς περιμένει – μάταια μέχρι στιγμής – νέα για τον γιο του. «Πού είναι το παιδί μου;» «Το παιδί μου είναι στα χέρια των πειρατών και ζούμε μια αγωνία τρέλας. Δυστυχώς είναι τέταρτη μέρα σήμε

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις