Άπασες παρούσες στον Ολυμπιακό
21:23 - 15/08/2020
Με όλες τις παίκτριες στη διάθεση του θα ξεκινήσει ο Σπύρος Σαραντίτης την προετοιμασία της ομάδας γυναικών του Ολυμπιακού στο Ρέντη, προκειμένου να διατηρήσει τον τίτλο του πρωταθλητή για ένατη συνεχή φορά.
Διαβάστε Περισσότερα στο fosonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τότε θα έρθει ο Ραφίνια για τον Ολυμπιακό
Τότε θα έρθει ο Ραφίνια για τον Ολυμπιακό
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ραφίνια ετοιμάζεται να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Αυτό αναμένεται να συμβεί την ερχόμενη Τετάρτη, οπότε και θα έχουμε τις σχετικές ανακοινώσεις από τον Ολυμπιακό για μία πραγματικά μεγάλη μεταγραφή. Ο Ραφίνια θα έχει διετές συμβόλαιο στον Ολυμπιακό με απολαβές που μαζί με τα μπόνους θα φτάνουν τα 2 εκατ. ευρώ.
Ο πρώην παίκτης της Φλαμένγκο με την μεγάλη καριέρα στη Μπάγερν Μονάχου έχει ήδη τονίσει πως θα κάνει σχετικές δηλώσεις την ερχόμενη Δεύτερα και θα εξηγήσει γιατί αποχωρεί από την πρωταθλήτρια Βραζιλίας.
15/08/2020
Διαβάστε περισσότερα για το Τότε θα έρθε
Διαβάστε το στο filathlos.gr