Ε.Πρεζεράκου: «Μόνο που το ακούω φρικάρω - Άκουσα ένα ¨"ντουπ" και αμέσως σήκωσα το χέρι μου»

22:04 - 15/08/2020

Για τις τρομακτικές στιγμές που έζησε πριν από λίγες ημέρες κατά τη διάρκεια των διακοπών της στη Κύθνο μίλησε η Έρρικα Πρεζεράκου. Η εντυπωσιακή πρωταθλήτρια βρισκόταν ανοιχτά της Κύθνου, όταν έπεσε στη θάλασσα και η προπέλα του σκάφους την τραυμάτισε στο δεξί χέρι, με συνέπεια να υποβληθεί σε πολύωρο χειρουργείο, χάρη στο οποίο εν τέλει σώθηκε το ένα της δάχτυλο. Η Έρρικα Πρεζεράκου, μετά από μια βδομάδα νοσηλείας στο ΚΑΤ, όπου μεταφέρθηκε με ελικόπτερο από το μικρό νησί, μίλησε στο Πρώτο Θέμα για την περιπέτειά της και την κατάσταση της υγείας της: «Οι γιατροί μου είπαν ότι ο παράμεσος μου παραμένει ζωντανός. Και αυτό ήταν το καλύτερο νέο. Άρχισα να χοροπηδάω πάνω κάτω από τη χαρά μου μέσα στ

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις