Τα σωστά βήματα για την συντήρηση των κιλών που έχεις χάσει πρόσφατα

20:43 - 16/08/2020

Πολλές φορές μετά από σκληρή διατροφή και γυμναστική καταφέρνουμε να χάσουμε τα κιλά που θέλουμε, όμως το δυσκολότερο κομμάτι ξεκινά μετά, καθώς θα πρέπει να κάνουμε συντήρηση για να παραμείνουν σε αυτό το βάρος. «Σε πρώτη φάση θέλω να επισημάνω ότι είναι πολύ σημαντικό να μην παραλείψετε αυτό το στάδιο! Από την εμπειρία μου, αρκετοί βαριόσαστε σε αυτή τη φάση να συνεχίσετε και ακόμα χειρότερα κάποιοι νιώθετε πολύ ευχαριστημένοι από την προσπάθειά σας και θέλετε να επιβραβεύσετε τον εαυτό σας με …φαγητό», τονίζει η Κλειώ Δημητριάδου και συνεχίζει: «Ήρθε λοιπόν η στιγμή να ζυγίσετε για μια ακόμα φορά τις προτεραιότητες και τα θέλω σας. Είναι πολύ σημαντικό που τα καταφέρετε και ακριβώς επειδή είν

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις