Αγοράκι με το διαβατήριο στο χέρι στην Κακαβιά: Θέλω να πάω σπίτι μου

10:51 - 17/08/2020

Το πλαφόν που έχει μπει από τις 16 Αυγούστου στον αριθμό των ατόμων που μπορούν...

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δράμα η κατάσταση στην Κακαβιά: Αγοράκι με το διαβατήριο στο χέρι κλαίγοντας θέλει να πάει σπίτι του (ΒΙΝΤΕΟ)

Το πλαφόν που έχει μπει από τις 16 Αυγούστου στον αριθμό των ατόμων που μπορούν να περάσουν από το συνοριακό φυλάκιο της Κακαβιάς -750 καθημερινά- έχει ως αποτέλεσμα χιλιάδες άνθρωποι να εγκλωβίζονται στις ουρές. Το άρθρο Δράμα η κατάσταση στην Κακαβιά: Αγοράκι με το διαβατήριο στο χέρι κλαίγοντας θέλει να πάει σπίτι του (ΒΙΝΤΕΟ) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Aγοράκι με το διαβατήριο στην αγκαλιά: “Αφήστε με να πάω σπίτι μου στην Ελλάδα”

Στο τελωνείο της Κακαβιάς η ταλαιπωρία είναι μεγάλη με τις απίστευτες ουρές που έχουν σχηματιστεί. Ενδεικτικά ένα αγοράκι με το διαβατήριο στην αγκαλιά χάνει την υπομονή του και ζητά να επιστρέψει σπίτι του στην Ελλάδα. Από σήμερα το πρωί θα ισχύσουν τα περιοριστικά μέτρα στην Κακαβιά με το πλαφόν των 750 ατόμων που θα μπορούν […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Σπαράζει καρδιές αγοράκι στην Κακαβιά που έκλαιγε με το διαβατήριο αγκαλιά: «Θέλω να πάω σπίτι μου» (video)

Τα περιοριστικά μέτρα με πλαφόν 750 άτομα στα σύνορα της Κακαβιάς ξεκίνησαν, από σήμερα Δευτέρα. Απίστευτες ουρές έχουν σχηματιστεί στο Τελωνείο με ανθρώπους κάθε ηλικίας, από ηλικιωμένους μέχρι μικρά παιδιά να περιμένουν για να επιστρέψουν στην Ελλάδα. Με θερμοκρασίες έως και 35 βαθμούς, οικογένειες και γέροντες περιμένουν στα αυτοκίνητά τους από 38 έως και 72 […] The post Σπαράζει καρδιές αγοράκι στην Κακαβιά που έκλαιγε με το διαβατήριο αγκαλιά: «Θέλω να πάω σπίτι μου» (video) appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Aγοράκι με το διαβατήριο στην αγκαλιά: Αφήστε με να πάω σπίτι μου στην Ελλάδα - BINTEO

Στο τελωνείο της Κακαβιάς η ταλαιπωρία είναι μεγάλη με τις απίστευτες ουρές που έχουν σχηματιστεί. Ενδεικτικά ένα αγοράκι με το διαβατήριο στην αγκαλιά χάνει την υπομονή του και ζητά να επιστρέψει σπίτι του στην Ελλάδα. Από σήμερα το πρωί θα ισχύσουν τα περιοριστικά μέτρα στην Κακαβιά με το πλαφόν των 750 ατόμων που θα μπορούν να εισέρχονται από την Αλβανία στην Ελλάδα. Αδυνατεί κανείς να φανταστεί τη δύσκολη κατάσταση που βιώνουν όσοι Αλβανοί επιχειρούν αυτές τις μέρες να περάσουν τα σύνορα της Κακαβιάς και να γυρίσουν στην Ελλάδα. Χιλιάδες άνθρωποι οδήγησαν για ώρες μέχρι την Κακαβιά μόνο για να βρουν μπροστά τους […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!