O γιος της Φωτεινής Αθερίδου είναι ότι ωραιότερο είδαμε στο instagram αυτό το καλοκαίρι!

11:59 - 17/08/2020

Μια εικόνα...ίσον χίλιες λέξεις λένε και είναι αλήθεια! Η  Φωτεινή  Αθερίδου πριν από λίγους μήνες έγινε μανούλα και χθες μοιράστηκε στον λογαριασμό της στο instagram μια φωτογραφία  του πανέμορφου αγοριού της, από την Αίγινα, όπου κάνουν διακοπές  και ξετρέλανε τους followers της! Και αν αναρωτιέστε το γιατί...δείτε και μόνοι σας τον υπέροχο μικρούλη!

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει