Το Μαξίμου για την αφαίρεση αρμοδιοτήτων από τον Κικίλια
14:54 - 17/08/2020
Ας μην προσπαθούν στον ΣΥΡΙΖΑ να ανακαλύψουν «κούρεμα αρμοδιοτήτων» αναφέρει ο Στέλιος Πέτσας για την αφαίρεση αρμοδιοτήτων από τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, κάνοντας παράλληλα λόγο για επιβεβλημένες αλλαγές στις αρμοδιότητες μετά την προσθήκη μιας επιπλέον υφυπουργού στο υπουργείο Υγείας
Διαβάστε Περισσότερα στο tanea.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τι απαντά το Μαξίμου για την αφαίρεση αρμοδιοτήτων από τον Κικίλια
Ας μην προσπαθούν στον ΣΥΡΙΖΑ να ανακαλύψουν «κούρεμα αρμοδιοτήτων» αναφέρει ο Στέλιος Πέτσας για την αφαίρεση αρμοδιοτήτων από τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια.
Διαβάστε το στο tovimaΤι απαντά το Μαξίμου για την αφαίρεση αρμοδιοτήτων από τον Κικίλια
Πολιτική
Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, σημείωσε: «Οι αλλαγές που έγιναν στις αρμοδιότητες των υφυπουργών Υγείας, ήταν επιβεβλημένες μετά την προσθήκη μιας νέας θέσης Υφυπουργού.
Ο Υπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κικίλιας διατηρεί τις ίδιες αρμοδιότητες που είχε και τη συνολική εποπτεία, ο Υφυπουργός κ. Βασίλης Κοντοζαμάνης έχει συντρέχουσες, ή από κοινού αρμοδιότητες, ενώ η η Υφυπουργός κα. Ζωή Ράπτη έχει τις αρμοδιότητες των θεμάτων Ψυχικής Υγείας.
Ο Βασίλης Κικίλιας έχει σημαντικότατη συμβολή στην επιτυχή αντιμετώπιση της πανδημίας και στη θωράκιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Ας μην προσπαθούν στον ΣΥΡΙΖ
Διαβάστε το στο topontiki.gr