Και ο Ν.Μαδούρο εμπιστεύεται τον Β.Πούτιν - «Θα εμβολιαστώ πρώτος με το Sputnik στη Βενεζουέλα»

23:52 - 17/08/2020

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο έδειξε για ακόμα μία φορά την τυφλή εμπιστοσύνη του στον Βλαντιμίρ Πούτιν και την Ρωσία και ξεκαθάρισε ότι θα είναι ο πρώτος που θα κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, το Sputnik V. «Είμαι ευτυχής που η Ρωσία θα είναι η πρώτη χώρα στον κόσμο που θα εμβολιάσει μαζικά τον πληθυσμό της», δήλωσε ο Μαdούρο σε τηλεοπτική ομιλία του την Κυριακή. «Θα υπάρξει μια στιγμή που όλοι θα εμβολιαστούμε και ο πρώτος που θα εμβολιαστεί στη χώρα μας θα είμαι εγώ. Θα δώσω, έτσι, ένα παράδειγμα», πρόσθεσε. Ο Μαδούρο ανέφερε ότι η κυβέρνηση της Βενεζουέλας θα εμβολιάσει πρώτα τους εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, τους ηλικιωμένους και εκείνους με υποκεί

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις