Εξομολόγηση καρδιάς από την Έρρικα Πρεζεράκου – «Προσπαθώ να μη θυμάμαι τίποτα από εκείνη τη μέρα»

08:09 - 20/08/2020

Μετά την περιπέτεια που πέρασε, η Έρρικα Πρεζεράκου βρίσκεται πλέον στο σπίτι της και αναρρώνει, ενώ ευγνωμονεί καθημερινά τον Θεό […] The post Εξομολόγηση καρδιάς από την Έρρικα Πρεζεράκου – «Προσπαθώ να μη θυμάμαι τίποτα από εκείνη τη μέρα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έρρικα Πρεζεράκου: Προσπαθώ αν μην θυμάμαι τίποτα από εκείνη την ημέρα, έχω χαρά που ζω

Η πρώην αθλήτρια μιλάει για το πρόσφατο σοβαρό ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια των διακοπών της

Διαβάστε το στο

Έρρικα Πρεζεράκου: «Προσπαθώ να μην θυμάμαι τίποτα από εκείνη την ημέρα»

Η πρώην αθλήτρια αναφέρθηκε στο πρόσφατο ατύχημα που έχασε το ένα της δάχτυλο.

Διαβάστε το στο

Συγκλονίζει η Έρρικα Πρεζεράκου: «Προσπαθώ να μην θυμάμαι τίποτα από εκείνη την ημέρα»

Η αθλήτρια μιλάει για το πρόσφατο σοβαρό ατύχημά της

Διαβάστε το στο NewsBomb

Έρρικα Πρεζεράκου: Προσπαθώ να μη θυμάμαι τίποτα από εκείνη τη μέρα

«Προσπαθώ να μην θυμάμαι τίποτα από εκείνη την ημέρα», λέει η Έρρικα Πρεζεράκου για το πρόσφατο ατύχημα που είχε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο χέρι της και να χάσει ένα δάχτυλό της. Η πρώην αθλήτρια αναρρώνει πλέον στο σπίτι της και εξηγεί στην εφημερίδα “On time” και τη Σάσα Σταμάτη πως θα περάσει καιρός μέχρι να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς. «Έχω βγει από το νοσοκομείο, είμαι σπίτι. Έχω ακόμα πολύ δρόμο μέχρι να μπω σε κανονικούς ρυθμούς. Το δεξί μου χέρι από καρπό μέχρι τα δάχτυλα είναι γεμάτο ράμματα. Έχω ευγνωμοσύνη που ζω. Έχω χαρά που ζω. Προσπαθώ να μη θυμάμαι τίποτα από εκείνη τη μέρα γιατί καταλαβαίνω ότι δεν με βοηθάει να προχωρήσω. Επειδή μου έτυχε ένα βράδυ να έχω εφιά

Διαβάστε το στο thestival.gr

Έρρικα Πρεζεράκου: «Προσπαθώ να μη θυμάμαι τίποτα από εκείνη τη μέρα»

ΕΛΛAΔΑ  Μετά την περιπέτεια που πέρασε, η Έρρικα Πρεζεράκου βρίσκεται πλέον στο σπίτι της και αναρρώνει, ενώ ευγνωμονεί καθημερινά τον Θεό που έζησε. Η πρώην αθλήτρια μίλησε στην εφημερίδα “On time” και τη Σάσα Σταμάτη για τη ζωή της μετά το ατύχημα. «Έχω βγει από το νοσοκομείο, είμαι σπίτι. Έχω ακόμα πολύ δρόμο μέχρι να μπω σε κανονικούς ρυθμούς. Το δεξί μου χέρι από καρπό μέχρι τα δάχτυλα είναι γεμάτο ράμματα. Έχω ευγνωμοσύνη που ζω. Έχω χαρά που ζω. Προσπαθώ να μη θυμάμαι τίποτα από εκείνη τη μέρα γιατί καταλαβαίνω ότι δεν με βοηθάει να προχωρήσω. Επειδή μου έτυχε ένα βράδυ να έχω εφιάλτες. Προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά», είπε αρχικά η Έρρικα Πρεζεράκου. Η Έρρικα Πρεζεράκου, μάλιστα, έκανε και

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Έρρικα Πρεζεράκου: Προσπαθώ να μη θυμάμαι τίποτα από εκείνη τη μέρα - Δεν οδηγούσε ο φίλος μου το σκάφος

Οι δύσκολες στιγμές της Έρρικας Πρεζεράκου μετά το ατύχημα που την σημάδεψε και η διάψευση.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Συγκλονίζει η Έρρικα Πρεζεράκου: «Προσπαθώ να μην θυμάμαι τίποτα από εκείνη την ημέρα»

Συνέντευξη στο “On time” έδωσε η Έρρικα Πρεζεράκου, η οποία έζησε δύσκολες ώρες όταν εν μέσω των διακοπών της είχε ένα σοβαρό ατύχημα. Μετά από το ατύχημα που τη σημάδεψε, αφού έχασε το μικρό δάχτυλο του δεξιού χεριού της ενώ οι γιατροί κατάφεραν να συγκολλήσουν τα υπόλοιπα δάχτυλα που κόπηκαν από την προπέλα του φουσκωτού […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Όσα εξομολογήθηκε

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Όσα εξομολογήθηκε

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο