Ο Kωνσταντίνος Μαρκουλάκης έκανε τον τεστ για τον κορωνοϊό

11:03 - 20/08/2020

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης μετά τις καλοκαιρινές του διακοπές ετοιμάζεται να επιστρέψει στο θέατρο καθώς φέτος σκηνοθετεί το «Τρίτο Στεφάνι»...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Συνεχίζεται ο Γολγοθάς για τον παρουσιαστή

Πολύ δύσκολες στιγμές περνά ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης που έχει αρχίσει να χάνει την υπομονή του επειδή που αισθάνεται μετά το τελευταίο χειρουργείο είναι αφόρητοι. Ήταν στα μέσα Ιουλίου όταν, σύμφωνα με την Espresso, o παρουσιαστής υπεβλήθη επί τρεισήμισι ώρες σε επέμβαση το ΚΑΤ προκειμένου να τοποθετηθεί μόσχευμα στο κεφάλι του. Η σύζυγός του Εβελίνα Βαρσάμη είχε πει τότε σε δηλώσεις της ότι θα ακολουθούσαν αρκετές επεμβάσεις όπως μια πλαστική στο μέτωπο, γιατί είχε σπάσει το κρανίο, μια εγχείριση στα μάτια επειδή πειράχτηκε το οπτικό νεύρο και άλλη μια επέμβαση στο χέρι του που είχαν μπει λάμες και είχε αποτέλεσμα τον περιορισμό των κινήσεών του. Και μπορεί μετά το χειρουργείο να μην υπάρχουν

Διαβάστε το στο thestival.gr

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Η φωτογραφία την ώρα που κάνει τεστ για τον κορονοϊό

«Το Τρίτο Στεφάνι», το αριστούργημα του Κώστα Ταχτσή, θα ζωντανέψει τον Οκτώβριο στο θέατρο Παλλάς, με την υπογραφή του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, και τις Μαρία Καβογιάννη και Μαρία Κίτσου στους εμβληματικούς ρόλους της Εκάβης και της Νίνας. Η μεγάλη παραγωγή των Θεατρικών Σκηνών θα παρουσιαστεί σε ολοκαίνουργια διασκευή που αναδεικνύει τις αφηγηματικές αρετές και την ποίηση του μυθιστορήματος, με έναν εικοσαμελή θίασο σημαντικών ηθοποιών. Πριν ξεκινήσουν οι πρόβες οι συντελεστές έκαναν το απαραίτητο τεστ για τον κορονοϊό. Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης που θα...

Διαβάστε το στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»