Βαλμπουενά: «Δεν θέλω να πουν αυτός είναι τελειωμένος»
11:08 - 12/10/2019
Ο Ματιέ Βαλμπουενά μίλησε σε γαλλική εφημερίδα για την απόδοση του στα ματς με τον Ολυμπιακό τονίζοντας πως δεν θέλει κανείς να τον αμφισβητήσει.
Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βαλμπουενά: “Δεν είμαι τελειωμένος”
Ο Ματιέ Βαλμπουενά ξεκαθάρισε πως δεν είναι τελειωμένος ως ποδοσφαιριστής και πως σκοπεύει να προσφέρει ακόμα περισσότερα στον Ολυμπιακό, ο οποίος τον πίστεψε. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ζοσέ Ανιγκό, ενώ αναφέρθηκε και στους φιλάθλους των Πειραιωτών. Ο Βαλμπουενά μίλησε στη γαλλική εφημερίδα “L’ Equipe”. Αναλυτικά:
Για την απόδοση του παρά την ηλικία του:
«Το πάθος για το ποδόσφαιρο, να είμαι μέσα στο γήπεδο. Γι’ αυτό δεν έχω παρατήσει ποτέ αυτό που πάντοτε ήθελα, από τότε που άρχισα να παίζω, με τον πατέρα μου προπονητή. Μπορεί και να φθαρείς από την ρουτίνα, τις προπονήσεις, το πράσινο χρώμα στο χόρτο. Αλλά σήμερα παίζω κάθε τρεις ημέρες μπάλα, παίζω στο Τσάμπ
Διαβάστε το στο novasports.grΒαλμπουενά: «Δεν είμαι τελειωμένος»
Ο Ματιέ Βαλμπουενά ξεκαθάρισε πως δεν είναι τελειωμένος ως ποδοσφαιριστής και πως σκοπεύει να προσφέρει ακόμη περισσότερα στον Ολυμπιακό, ο οποίος τον πίστεψε.Ο 35χρονος Γάλλος μεσοεπιθετικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ζοσέ Ανιγκό, ενώ αναφέρθηκε και στους φιλάθλους των Πειραιωτών.Αναλυτικά όσα είπε στη γαλλική εφημερίδα «Equipe»: Για την απόδοσή του παρά την ηλικία του: «Το πάθος για το ποδόσφαιρο, να είμαι μέσα στο γήπεδο. Γι΄αυτό δεν έχω παρατήσει ποτέ αυτό που πάντοτε ήθελα, από τότε που άρχισα να παίζω, με τον πατέρα μου προπονητή. Μπορεί και να φθαρείς από την ρουτίνα, τις προπονήσεις, το πράσινο χρώμα στο χόρτο. Αλλά σήμερα παίζω κάθε τρεις ημέρες μπάλα, παίζω στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Διαβάστε το στο filathlos.gr