Πέθανε ο πρώην βουλευτής Σερρών την ΝΔ Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου

14:39 - 21/08/2020

Απεβίωσε σε ηλικία 71 ετών, ο πρώην βουλευτής Σερρών Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου. Γεννημένος το 1949 στο χωριό Δόμιρος, ο Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου σπούδασε νομικές επιστήμες και εργάστηκε ως δικηγόρος. Διετέλεσε Διευθυντής του πολιτικού γραφείου του βουλευτή Σερρών της ΝΔ, Αχιλλέα Καραμανλή και το 1993 προσχώρησε στην Πολιτική Άνοιξη, στην οποία διετέλεσε Γραμματέας... The post Πέθανε ο πρώην βουλευτής Σερρών την ΝΔ Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πέθανε ο πρώην βουλευτής Σερρών την ΝΔ Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου

Απεβίωσε σε ηλικία 71 ετών, ο πρώην βουλευτής Σερρών Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου.

Διαβάστε το στο real.gr

«Έφυγε» ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου

Πολιτική  Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών, ο πρώην βουλευτής Σερρών Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου. Γεννημένος το 1949 στο χωριό Δόμιρος, ο Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου σπούδασε νομικές επιστήμες και εργάστηκε ως δικηγόρος. Διετέλεσε Διευθυντής του πολιτικού γραφείου του βουλευτή Σερρών της ΝΔ, Αχιλλέα Καραμανλή και το 1993 προσχώρησε στην Πολιτική Άνοιξη, στην οποία διετέλεσε Γραμματέας της Εκτελεστικής Γραμματείας και εκλεγμένος βουλευτής από 10/10/1993 έως 24/08/1996. Αργότερα, επανήλθε στη ΝΔ και έθεσε υποψηφιότητα για βουλευτής αλλά δεν επανεξελέγη. Συλλυπητήρια από τη ΔΕΕΠ Σερρών της ΝΔ Τα συλλυπητήριά της εξέφρασε με επιστολή της η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας της ΝΔ Ν. Σερρών.

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Πέθανε ο πρώην βουλευτής Σερρών της ΝΔ, Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου

Απεβίωσε σε ηλικία 71 ετών, ο πρώην βουλευτής Σερρών Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου. Γεννημένος το 1949 στο χωριό Δόμιρος, ο Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου σπούδασε νομικές επιστήμες και εργάστηκε ως δικηγόρος. Διετέλεσε Διευθυντής του πολιτικού γραφείου του βουλευτή Σερρών της ΝΔ, Αχιλλέα Καραμανλή και το 1993 προσχώρησε στην Πολιτική Άνοιξη, στην οποία διετέλεσε Γραμματέας της Εκτελεστικής Γραμματείας. Επανήλθε στη […]

Διαβάστε το στο mononews.gr

Πέθανε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου

Σε ηλικία 71 ετών πέθανε την Παρασκευή ο πρώην βουλευτής Σερρών της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου.

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Έφυγε από την ζωή ο 71χρονος πρώην βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου

Σε ηλικία 71 ετών, ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας,  Δημήτρης Χατζηδημητρίου άφησε την τελευταία του πνοή, το πρωί της Παρασκευής. O Kωνσταντίνος Χατζηδημητρίου γεννήθηκε το 1949 στο χωριό Δόμιρος του νομού Σερρών. Σπούδασε νομικές επιστήμες και εργάστηκε ως δικηγόρος. Διετέλεσε διευθυντής του πολιτικού γραφείου του βουλευτή Σερρών της ΝΔ, Αχιλλέα Καραμανλή και το 1993 προσχώρησε στην Πολιτική Άνοιξη, στην οποία διετέλεσε Γραμματέας της Εκτελεστικής Γραμματείας. Επανήλθε στη ΝΔ και συμμετείχε ως υποψήφιος βουλευτής στο ψηφοδέλτιο του κόμματος, αλλά δεν επανεξελέγη. Συλλυπητήρια από τη ΔΕΕΠ Σερρών της ΝΔ Τα συλλυπητήριά της εξέφρασε με επιστολή της η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρεια

Διαβάστε το στο pronews.gr

Πέθανε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου

Σε ηλικία 71 ετών πέθανε την Παρασκευή (21/08) ο πρώην βουλευτής Σερρών της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου. O Kωνσταντίνος Χατζηδημητρίου γεννήθηκε το 1949 στο χωριό Δόμιρος του νομού Σερρών. Σπούδασε νομικές επιστήμες και εργάστηκε ως δικηγόρος. Διετέλεσε διευθυντής του πολιτικού γραφείου του βουλευτή Σερρών της ΝΔ, Αχιλλέα Καραμανλή και το 1993 προσχώρησε στην Πολιτική Άνοιξη, […] The post Πέθανε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Πέθανε ο πρώην βουλευτής Σερρών, Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου

Σε ηλικία 71 ετών

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο πρώτος… τελικός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος – Τι ώρα και που θα δούμε το ντέρμπι 

Σεπόλια: Εμπρησμός σε σούπερ μάρκετ τα ξημερώματα

Κίνηση: Τροχαία στον Κηφισό έφεραν μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων και στα δύο ρεύματα

Βομβαρδισμοί στη Γάζα – Η Γερουσία των ΗΠΑ εγκρίνει νέα βοήθεια στο Ισραήλ

Μεγάλη ανατροπή με τα POS – Πότε θα υπάρξει «κούρεμα» των χρεώσεων

ΣΥΡΙΖΑ: Η αβάσταχτη ελαφρότητα… Κασσελάκη