Παραίτηση Καψάλη από το Δ.Σ. του Παναιτωλικού
21:11 - 21/08/2020
Την παραίτηση του από το Δ.Σ. του Παναιτωλικου γνωστοποίησε ο πολίτικος μηχανικός Παναγιώτης Καψάλης. Αναφέρει τα εξής σε ανάρτηση του: Παραίτηση απο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναιτωλικός Σήμερα υπέβαλα την παραίτηση μου από το συμβούλιο της ΠΑΕ Παναιτωλικός καθώς και από Υπεύθυνος Εγκαταστάσεων του γηπέδου. Ευχαριστώ πολύ τον Φώτη Κωστούλα για την τιμή που ...
The post Παραίτηση Καψάλη από το Δ.Σ. του Παναιτωλικού appeared first on AgrinioNews.
Διαβάστε Περισσότερα στο agrinionews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η ανάρτηση του Παναγιώτη Καψάλη στο facebook έχει ως εξής: Σήμερα υπέβαλα την παραίτηση μου από το συμβούλιο της ΠΑΕ Παναιτωλικός καθώς και από Υπεύθυνος Εγκαταστάσεων του γηπέδου. Ευχαριστώ πολύ τον Φώτη Κωστούλα για την...
Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Παραίτηση Καψάλη από το Δ.Σ. του Παναιτωλικού
Διαβάστε το στο sinidisi.grΠαραίτηση Καψάλη από το Δ.Σ. του Παναιτωλικού
AgrinioPress
Την παραίτηση του από το Δ.Σ. του Παναιτωλικου γνωστοποίησε ο πολίτικος μηχανικός Παναγιώτης Καψάλης. Αναφέρει τα εξής σε ανάρτηση του: “Παραίτηση απο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναιτωλικός Σήμερα υπέβαλα την παραίτηση μου από το συμβούλιο της ΠΑΕ Παναιτωλικός καθώς και από Υπεύθυνος Εγκαταστάσεων του γηπέδου. Ευχαριστώ πολύ τον Φώτη Κωστούλα για την τιμή που …
AgrinioPress
Διαβάστε το στο agriniopress.gr