Σοκαρισμένη η Ρόδος: Ο 18χρονος ομολόγησε ότι βιάσε τον μικρότερο αδελφό του - Τι ανέφερε ο φίλος του

09:03 - 23/08/2020

Σοκαρισμένη είναι η Ρόδος από την υπόθεση βιασμού ενός 13χρονου από τον μεγαλύτερο αδελφό του ενώ η αστυνομία εξετάζει και τη συμμετοχή ενός 18χρονου φίλου του. Την καταγγελία έκανε η μητέρα τους στις 20 Αυγούστου που υποστηρίζει πως τα παιδιά της αντιμετωπίζουν νοητικά προβλήματα. Οι αστυνομικοί μετά την καταγγελία συνέλαβαν τους δύο 18χρονους με τον αδελφό να ομολογεί ότι βίασε τον 13χρονο, ενώ ο φίλος του υποστήριξε ότι δεν τον πείραξε. Σύμφωνα με το STAR, o 18χρονος αδελφός φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: «Πήγα τον αδερφό μου στο σπίτι και στη συνέχεια πήγα στο σπίτι του φίλου μου. Επέστρεψα στο σπίτι για […]

Διαβάστε Περισσότερα στο dete.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σοκαρισμένη η Ρόδος: Ο 18χρονος ομολόγησε ότι βιάσε τον μικρότερο αδελφό του, φέρεται να παρενόχλησε και την αδερφή του

Σοκαρισμένη είναι η Ρόδος από την υπόθεση βιασμού ενός 13χρονου από τον μεγαλύτερο αδελφό του ενώ η αστυνομία εξετάζει και τη συμμετοχή ενός 18χρονου φίλου του. Την καταγγελία έκανε η μητέρα τους στις 20 Αυγούστου που υποστηρίζει πως τα παιδιά της αντιμετωπίζουν νοητικά προβλήματα.Οι αστυνομικοί μετά την καταγγελία συνέλαβαν τους δύο 18χρονους με τον αδελφό να ομολογεί ότι βίασε τον 13χρονο, ενώ ο φίλος του υποστήριξε ότι δεν τον πείραξε. Σύμφωνα με το STAR, o 18χρονος αδελφός φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: «Πήγα τον αδερφό μου στο σπίτι και στη συνέχεια πήγα στο σπίτι του φίλου μου. Επέστρεψα στο σπίτι για να πάρω τα φάρμακά μου και τότε η μητέρα μου μού επιτέθηκε με χαστούκια, γιατί είχε

Διαβάστε το στο dikaiologitika.gr

Σοκαρισμένη η Ρόδος: Ο 18χρονος ομολόγησε ότι βιάσε τον μικρότερο αδελφό του – Τι ανέφερε ο φίλος του

Σοκαρισμένη είναι η Ρόδος από την υπόθεση βιασμού ενός 13χρονου από τον μεγαλύτερο αδελφό του ενώ η αστυνομία εξετάζει και τη συμμετοχή ενός 18χρονου φίλου του. Την καταγγελία έκανε η μητέρα τους στις 20 Αυγούστου που υποστηρίζει πως τα παιδιά της αντιμετωπίζουν νοητικά προβλήματα. Οι αστυνομικοί μετά την καταγγελία συνέλαβαν τους δύο 18χρονους με τον […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ρόδος: 18χρονος κατηγορείται για τον βιασμό του 13χρονου αδερφού του

Σοκ έχει προκαλέσει στη Ρόδο η είδηση ότι ένας 18χρονος κατηγορείται ότι βίασε τον 13χρονο αδερφό του, ενώ την καταγγελία έκανε η ίδια η μητέρα των αγοριών. Οι αρχές συνέλαβαν και ένα δεύτερο άτομο, φίλο του αδερφού του αγοριού, που κατηγορείται και εκείνος ότι βίασε το ανήλικο αγόρι.  Η μητέρα κατήγγειλε τον βιασμό στις 20 Αυγούστου. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ροδιακή», η μητέρα πληροφορήθηκε το περιστατικό από τον 13χρονο γιο της και λίγη ώρα αργότερα ο 18χρονος πήγε στο σπίτι ώστε να της αποκαλύψει τι είχε κάνει. Αξίζει να σημειωθεί ότι και τα...

Διαβάστε το στο entertv.gr

Ο 18χρονος ομολόγησε ότι βίασε τον μικρότερο αδελφό του

Σοκ από την υπόθεση βιασμού ενός 13χρονου από τον μεγαλύτερο αδελφό του

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ dete.gr

Πάτρα: Ένα μεγάλο ουράνιο τόξο υπέροχο και μοναδικό (φωτό)

Γιώργος Παπανδρέου:  «Η Δημοκρατία Κινδυνεύει»

Κάστανο – το superfood: Η θρεπτική αξία και οι ευεργετικές του ιδιότητες στον οργανισμό

Ηλεία: Πλημμύρισαν σπίτια και εκτάσεις στη Μυρτιά

Απτόητη η οικονομία των ΗΠΑ, ανάπτυξη 2,9% το δ’ τρίμηνο του 2022

Πάνω από 2.000 Βρετανοί έχουν αφήσει γράμμα σε νεκρούς αγαπημένους τους