Ρόδος: Σοκ από τον βιασμό του 13χρονου – Ομολόγησε ο 18χρονος αδελφός του

09:18 - 23/08/2020

Ποινικές διώξεις για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, συνέργεια σε βιασμό, προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενδοοικογενειακή βία, γενετήσια πράξη μεταξύ αδελφών και συνέργεια στην τελευταία πράξη άσκησε χθες η Εισαγγελέας Υπηρεσίας εις βάρος δύο 18χρονων που συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου κι ενός 47χρονου, συγγενή του πρώτου, που δεν συνελήφθη. Ο ένας εκ των δύο […] The post Ρόδος: Σοκ από τον βιασμό του 13χρονου – Ομολόγησε ο 18χρονος αδελφός του appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σε σοκ η χώρα μας απο τον βιασμό του 13χρονου στη Ρόδο – Τι είπε ο αδερφός και δράστης

Σοκαρισμένη είναι η Ρόδος από την υπόθεση βιασμού ενός 13χρονου από τον μεγαλύτερο αδελφό του ενώ η αστυνομία εξετάζει και τη συμμετοχή ενός 18χρονου φίλου του. Την καταγγελία έκανε η μητέρα τους στις 20 Αυγούστου που υποστηρίζει πως τα παιδιά της αντιμετωπίζουν νοητικά προβλήματα. Οι αστυνομικοί μετά την καταγγελία συνέλαβαν τους δύο 18χρονους με τον αδελφό να ομολογεί ότι βίασε τον 13χρονο, ενώ ο φίλος του υποστήριξε ότι δεν τον πείραξε.     Σύμφωνα με το STAR, o 18χρονος αδελφός φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: Πήγα τον αδερφό μου στο σπίτι και στη συνέχεια πήγα στο σπίτι του φίλου μου. Επέστρεψα στο σπίτι για να πάρω τα φάρμακά μου και τότε η μητέρα μου μού επιτέθηκε με χαστούκια, γιατί

Διαβάστε το στο spoilers

Ρόδος: Σοκ από τον βιασμό του 13χρονου - Ομολόγησε ο 18χρονος αδελφός του

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Ρόδου από την καταγγελία μιας μητέρας ότι ο 13χρονος γιος της έπεσε θύμα βιασμού από τον μεγαλύτερο αδελφό του.Ποινικές διώξεις για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, συνέργεια σε βιασμό, προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενδοοικογενειακή βία, γενετήσια πράξη μεταξύ αδελφών και συνέργεια στην τελευταία πράξη άσκησε την Παρασκευή η Εισαγγελέας Υπηρεσίας εις βάρος δύο 18χρονων που συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου κι ενός 47χρονου, συγγενή του πρώτου, που δεν συνελήφθη. Ο ένας εκ των δύο έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές σε κλοπές, ενώ θύμα του βιασμού φέρεται να είναι ο αδελφός του πρώτου, όπως μεταδίδει η dimokratiki.gr. Όπως κα

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tromaktiko.gr

Ανεκδοτάρα με πρόταση: Θα μου κάτσεις;

Χειροπέδες σε άντρα για μεταφορά ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν πάνω από 70 κιλά κάνναβης

Κακοκαιρία «Π» – Ξάνθη: Κλαδί δέντρου διέλυσε παρμπρίζ σε λεωφορείο εν κινήσει

Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση 46χρονου

Το να μοιράζεστε το κρεβάτι με τον σύντροφό σας επηρεάζει τον ύπνο σας;

Κακοκαιρία Ciaran: Φονικό πέρασμα από την Ιταλία – 7 νεκροί και 2 αγνοούμενοι