Το μήνυμα του Παπανικολάου για τον κορονοϊό: "Το μεγαλύτερο άγχος μου ήταν η οικογένειά μου"

14:27 - 23/08/2020

Με ένα VIDEO διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε για όσα βίωσε όταν προσβλήθηκε από τον κορονοϊό, εξομολογήθηκε το πραγματικός του άγχος και ζήτησε από τον κόσμο να προσέχει.

Διαβάστε Περισσότερα στο Sport24
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παπανικολάου για κορωνοϊό: «Το μεγαλύτερο άγχος μου ήταν η οικογένειά μου»

Ο άσος του Ολυμπιακού μοιράστηκε σε ένα βίντεο στο Instagram τις σκέψεις του από τη «συνύπαρξή» του με τον κορωνοϊό

Διαβάστε το στο

Μήνυμα Παπανικολάου: «Χρειάζεται προσοχή, είχα άγχος για την οικογένειά μου» (vid)

Ο Έλληνας φόργουορντ έστειλε το δικό του μήνυμα για την περιπέτεια που είχε με τον κορονοϊό. 

Διαβάστε το στο

Παπανικολάου: Χρειάζεται προσοχή, είχα άγχος για την οικογένειά μου

Την απόφαση να μιλήσει για την περιπέτεια του έχοντας προσβληθεί από κορονοϊό μίλησε ο Κώστας Παπανικολάου...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μήνυμα Παπανικολάου: «Χρειάζεται προσοχή, είχα άγχος για την οικογένειά μου»

Lamianow.gr Μήνυμα Παπανικολάου: «Χρειάζεται προσοχή, είχα άγχος για την οικογένειά μου» Ο Έλληνας φόργουορντ του Ολυμπιακού βρέθηκε στις 8 Αυγούστου θετικός στον Covid – 19, όμως πλέον είναι καλά. Ο Κώστας Παπανικολάου έμεινε σε καραντίνα 14 ημερών και θέλησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram να ενημερώσει τον κόσμο και να τον συμβουλεύσει. Μεταξύ άλλων ο «Παπ» ανέφερε πως, «Εγώ ή κάποιος άλλος το περνάει […] Μήνυμα Παπανικολάου: «Χρειάζεται προσοχή, είχα άγχος για την οικογένειά μου» Νewsroom

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Το μήνυμα του Παπανικολάου για τον κορονοϊό: «Αυτό ήταν το μεγαλύτερο άγχος μου» (vid)

Ο Κώστας Παπανικολάου επιστρέφει στην δράση, με τον ίδιο να μιλά για όσα βίωσε όταν προσβλήθηκε από τον κορονοϊό. Το άρθρο Το μήνυμα του Παπανικολάου για τον κορονοϊό: «Αυτό ήταν το μεγαλύτερο άγχος μου» (vid) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Το μήνυμα του Παπανικολάου για τον κορονοϊό: «Το άγχος μου ήταν για την οικογένειά μου» (vid)

Ο Κώστας Παπανικολάου με βίντεο που "ανέβασε" ενημέρωσε τον κόσμο για τον κορονοϊό και επέστησε σε όλους την προσοχή.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

ΒΙΝΤΕΟ - Το μήνυμα του Παπανικολάου μετά την ανάρρωσή του από τον κορονοϊό: «Χρειάζεται προσοχή, είχα άγχος για την οικογένειά μου»

ΒΙΝΤΕΟ - Το μήνυμα του Παπανικολάου μετά την ανάρρωσή του από τον κορονοϊό: «Χρειάζεται προσοχή, είχα άγχος για την οικογένειά μου» Ο Κώστας Παπανικολάου του Ολυμπιακού βρέθηκε στις 8 Αυγούστου θετικός στον Covid - 19, όμως πλέον είναι καλά. Ο Έλληνας φόργουορντ έμεινε σε καραντίνα 14 ημερών και θέλησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram να ενημερώσει τον κόσμο και να τον συμβουλεύσει. Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων ο «Παπ» ανέφερε πως, «Εγώ ή κάποιος άλλος το περνάει ασυμπτωματικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δε μπορεί να γίνει επικίνδυνο. Θα ήθελα να προσέχετε για τους εαυτούς σας και για τους γύρω σας. Για όλους τους ανθρώπους σας.

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Sport24

Manny Pacquaio: Άρχισε τις προπονήσεις για τον αγώνα με τον McGregor

Μίλαν: Πήρε Χάουγκε, θέλει δανεικό τον Νταλότ

Ο Κεντέρης οραματίστηκε τον τελικό εκατοντάδες φορές πριν τον τρέξει

Τρικλοποδιές στον εαυτό του

Tότεναμ: Θέλει τον Ρίντιγκερ

LIVE: Μεταγραφές (29/9)