Κ.Παπανικολάου για κορωνοϊό: «Προσέξτε τον εαυτό σας και τους γύρω σας - Για κάποιους είναι επικίνδυνο»

16:14 - 23/08/2020

Ο Κώστας Παπανικολάου είναι "καθαρός" από τον κορωνοϊό και αναφέρθηκε στα όσα έζησε, ενώ ζήτησε από όλους να προσέχουν για τους ίδιους και τους γύρω τους. Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού με βίντεo στο Instagram μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε και κάλεσε όλο τον κόσμο να λάβει σοβαρά υπόψη τις συστάσεις και τα μέτρα πρόληψης και προστασίας. Στο μήνυμά του ο 30χρονος φόργουορντ αναφέρει: «Η περιπέτεια του κορωνοϊού τελείωσε ουσιαστικά κι επίσημα. Έχω βγάλει δύο αρνητικά τεστ, οπότε έχω την άδεια από τους γιατρούς να επιστρέψω στην καθημερινότητά μου. Επειδή με ρωτούσαν πολλοί πώς εξελίχθηκε η κατάσταση, να πω πως άρχισε όπως κάθε ίωση με αδιαθεσία και πονοκεφάλους. Αυτό με έβαλε σε σκέψεις πως μπ

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις