«Η κατάσταση είναι κρίσιμη -Πιθανά τοπικά lockdown και αναβολή έναρξης της σχολικής χρονιάς»

07:17 - 24/08/2020

Την κρισιμότητα της κατάστασης ως προς την ανάσχεση του κορωνοϊού, περιέγραψε ο καθηγητής και μέλος της επιτροπής λοιμωξιολόγων, Χαράλαμπος Γώγος Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ λίγες ώρες μετά το νέο αρνητικό ρεκόρ των 284 κρουσμάτων – εκ των οποίων τα 141 μόνο στην Αττική - που σημειώθηκαν την Κυριακή, ο κ. Γώγος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρξουν οριζόντια μέτρα όπως αυτά που εφαρμόστηκαν σε τοπικό επίπεδο (Λέσβος, Πόρος, κλπ). «Τοπικά μέτρα και οριζόντια μέτρα μπορούν να ανεβούν σε επίπεδο. Αν υπάρχει λόγος, τα μέτρα όπως κλείσιμο μαγαζιών και η χρήση της μάσκας παντού μπορεί να εφαρμοστούν σε […]

Διαβάστε Περισσότερα στο dete.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κορονοϊός – Ο εφιάλτης είναι εδώ: Πιθανά τοπικά lockdown και αναβολή έναρξης της σχολικής χρονιάς

Κορονοϊός: Σαφείς προειδοποιήσεις για την «κρισιμότητα» των επόμενων ημερών εκπέμπουν ολοένα και περισσότεροι πολιτειακοί και πολιτικοί παράγοντες ως προς την εξέλιξη της πανδημίας μετά το ρεκόρ των 284 κρουσμάτων την Κυριακή. Το χθεσινό ρεκόρ ημερήσιων κρουσμάτων αποτελεί ένα ακόμη «καμπανάκι» για κυβέρνηση και ειδικούς και δεν αποκλείεται έτσι η σημερινή καθιερωμένη τηλεδιάσκεψη υπό τον πρωθυπουργό […] The post Κορονοϊός – Ο εφιάλτης είναι εδώ: Πιθανά τοπικά lockdown και αναβολή έναρξης της σχολικής χρονιάς appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Κορονοϊός – Ο εφιάλτης είναι εδώ: Πιθανά τοπικά lockdown και αναβολή έναρξης της σχολικής χρονιάς

Σαφείς προειδοποιήσεις για την «κρισιμότητα» των επόμενων ημερών εκπέμπουν ολοένα και περισσότεροι πολιτειακοί και πολιτικοί παράγοντες ως προς την εξέλιξη της πανδημίας μετά το ρεκόρ των 284 κρουσμάτων την Κυριακή. Το χθεσινό ρεκόρ ημερήσιων κρουσμάτων αποτελεί ένα ακόμη «καμπανάκι» για κυβέρνηση και ειδικούς και δεν αποκλείεται έτσι η σημερινή καθιερωμένη τηλεδιάσκεψη υπό τον πρωθυπουργό και τους ειδικούς επί […] The post Κορονοϊός – Ο εφιάλτης είναι εδώ: Πιθανά τοπικά lockdown και αναβολή έναρξης της σχολικής χρονιάς appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε το στο lamiafm1.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ dete.gr

Πάτρα: Ένα μεγάλο ουράνιο τόξο υπέροχο και μοναδικό (φωτό)

Γιώργος Παπανδρέου:  «Η Δημοκρατία Κινδυνεύει»

Κάστανο – το superfood: Η θρεπτική αξία και οι ευεργετικές του ιδιότητες στον οργανισμό

Ηλεία: Πλημμύρισαν σπίτια και εκτάσεις στη Μυρτιά

Απτόητη η οικονομία των ΗΠΑ, ανάπτυξη 2,9% το δ’ τρίμηνο του 2022

Πάνω από 2.000 Βρετανοί έχουν αφήσει γράμμα σε νεκρούς αγαπημένους τους