Γιώργος Χρυσοστόμου: «Όταν δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση του είπα πως θα τον σκοτώσω»
09:27 - 08/11/2019
Στο The 2night show βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Χρυσοστόμου απέναντι στον Γρηγόρη Αρναούτογλου μιλώντας, μέσα σε όλα, για την σεξουαλική […]
The post Γιώργος Χρυσοστόμου: «Όταν δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση του είπα πως θα τον σκοτώσω» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Χρυσοστόμου: Όταν δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση του είπα πως θα τον σκοτώσω
«Με κυνηγούσε μια τριετία κάποιος. Με είδε ημίγυμνο στη σκηνή στην Ρόδο και με κυνηγούσε εδώ στην Αθήνα», αποκάλυψε ο ηθοποιός
Διαβάστε το στο Γιώργος Χρυσοστόμου: «Τον είδα από κοντά και του είπα "θα σε σκοτώσω". Και μου είπε…»
Ο Γιώργος Χρυσοστόμου βρέθηκε καλεσμένος στο «The 2Night Show» το βράδυ της Πέμπτης κι έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σεξουαλική...
Διαβάστε το στο ZouglaΓιώργος Χρυσοστόμου: «Τον είδα από κοντά και του είπα "θα σε σκοτώσω". Και μου είπε…»
Ο Γιώργος Χρυσοστόμου βρέθηκε καλεσμένος στο «The 2Night Show» το βράδυ της Πέμπτης κι έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε...
Διαβάστε το στο govastileto.grΓιώργος Χρυσοστόμου: Η σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε και οι απειλές
Είναι ένας από τους πολύ καλούς ηθοποιούς που διαθέτουμε στην Ελλάδα. Έχει και μια γενικότερα […]
The post Γιώργος Χρυσοστόμου: Η σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε και οι απειλές appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΓιώργος Χρυσοστόμου για σεξουαλική παρενόχληση: «Του είπα πως θα τον σκοτώσω»! (video)
Ο γνωστός ηθοποιός, που θεωρείται από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του, μίλησε έξω από τα δόντια και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε όταν ήταν μόλις 17 ετών. Διαβάστε περισσότερα pasmina.gr
The post Γιώργος Χρυσοστόμου για σεξουαλική παρενόχληση: «Του είπα πως θα τον σκοτώσω»! (video) appeared first on CrashOnline.gr | Η Online έκδοση του περιοδικού CRASH!.
Διαβάστε το στο crashonline.grΑποκαλυπτικός ο Γιώργος Χρυσοστόμου: «Όταν δέχθηκα σeξουαλική παρενόχληση του είπα πως θα τον σκοτώσω» (βίντεο)
Στο The 2night show βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Χρυσοστόμου απέναντι στον Γρηγόρη Αρναούτογλου μιλώντας, μέσα σε όλα, για την σeξουαλική παρενόχληση που είχε δεχθεί πριν αρκετά χρόνια με αφορμή παράσταση που πρωταγωνιστούσε.
«Με κυνηγούσε μια τριετία κάποιος» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός. «Με είδε ημίγυμνο στη σκηνή στην Ρόδο και με κυνηγούσε εδώ στην Αθήνα».
«Δεν το είπα στον μπαμπά μου. Έπρεπε να το αντιμετωπίσω μόνος μου γιατί ήταν ευθύνη μου να ανέβω στην Αθήνα οπότε δεν ήθελα να μου πει, «στα ‘λεγα εγώ». Δεν ήξερα ποιος είναι. Έπαιρνα μηνύματα τότε στο κινητό μου με κάποια αρχικά. Τρόμαξα» εξομολογήθηκε ο Γιώργος Χρυσοστόμου. «Μετά άρχισε να με απειλεί πως δεν θα δουλέψω ξανά στο θέα
Διαβάστε το στο pronews.grΓιώργος Χρυσοστόμου: Όταν δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση του είπα πως θα τον σκοτώσω
«Μπήκα πολύ νωρίς σε κόλπα πολύ επιθετικά»
Διαβάστε το στο news.gr«Όταν δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση του είπα πως θα τον σκοτώσω»
Στο The 2night show βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Χρυσοστόμου απέναντι στον Γρηγόρη Αρναούτογλου μιλώντας, μέσα σε όλα, για την σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχθεί πριν αρκετά χρόνια με αφορμή παράσταση που πρωταγωνιστούσε. «Με κυνηγούσε μια τριετία κάποιος» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός. «Με είδε ημίγυμνο στη σκηνή στην Ρόδο και με κυνηγούσε εδώ στην Αθήνα». «Δεν […]
Διαβάστε το στο irafina.gr