Παύλος Μαρινάκης: Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ παντρεύεται την καλή του! Με μάσκες προστασίας μπροστά στον παπά

10:21 - 25/08/2020

Ο Παύλος Μαρινάκης και η εκλεκτή της καρδιάς του Κατερίνα Μαχαιριώτη ετοιμάζουν πυρετωδώς τον γάμο τους, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή. The post Παύλος Μαρινάκης: Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ παντρεύεται την καλή του! Με μάσκες προστασίας μπροστά στον παπά appeared first on TLIFE.

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παύλος Μαρινάκης: Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ θα παντρευτεί με μάσκα προστασίας!

Ο Παύλος Μαρινάκης και η εκλεκτή της καρδιάς του Κατερίνα Μαχαιριώτη ετοιμάζουν πυρετωδώς τον γάμο τους, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 7 το ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Παύλος Μαρινάκης: Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ θα παντρευτεί με μάσκα προστασίας! δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Παύλος Μαρινάκης: Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ θα παντρευτεί με μάσκα προστασίας! (ΦΩΤΟ)

Ο Παύλος Μαρινάκης και η εκλεκτή της καρδιάς του Κατερίνα Μαχαιριώτη ετοιμάζουν πυρετωδώς τον γάμο τους, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 7 το απόγευμα στον Άγιο Διονύσιο, με 50 καλεσμένους. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην εφημερίδα On Time, τόσο το ζευγάρι αλλά και όλοι οι καλεσμένοι θα φορούν υποχρεωτικά μάσκες. «Και εγώ και η σύντροφός μου θα φοράμε ειδικές μάσκες. Επίσης μάσκες θα φορούν και οι καλεσμένοι. Και του χρόνου, πρώτα ο Θεός θα γίνει η δεξίωση όταν και εφόσον επιτρέπεται από τον κορονοϊό» δηλώνει ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ στην εφημερίδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι είχε καλέσει αρχικά 100 άτομα και στη συνέχεια θα έκαναν δεξίωση, όμως τα πρά

Διαβάστε το στο thestival.gr

Παύλος Μαρινάκης: Ο Πατρινός Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ παντρεύεται την καλή του! Με μάσκες προστασίας μπροστά στον παπά

Ο Παύλος Μαρινάκης και η εκλεκτή της καρδιάς του Κατερίνα Μαχαιριώτη ετοιμάζουν πυρετωδώς τον γάμο τους, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 7 το απόγευμα στον Άγιο Διονύσιο, με 50 καλεσμένους. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην εφημερίδα On Time, τόσο το ζευγάρι αλλά και όλοι οι καλεσμένοι θα φορούν υποχρεωτικά μάσκες. «Και εγώ και η σύντροφός μου θα φοράμε ειδικές μάσκες. Επίσης μάσκες θα φορούν και οι καλεσμένοι. Και του χρόνου, πρώτα ο Θεός θα γίνει η δεξίωση όταν και εφόσον επιτρέπεται από τον κορονοϊό» δηλώνει ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ στην εφημερίδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι είχε […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της