Θετική στον κορωνοϊό η Αγγελική Ηλιάδη - «Να προσέχετε όσο περισσότερο μπορείτε» (φώτο)

10:49 - 25/08/2020

Η γνωστή τραγουδίστρια, Αγγελική Ηλιάδη, αποκάλυψε μέσω ενός Instagram Stories, πως βρέθηκε και εκείνη θετική στον κορωνοϊό. ​Όπως δήλωσε η ίδια το πιο δύσκολο είναι ότι θα πρέπει να παραμείνει μακριά από τα παιδιά της, με σκοπό να μην τα κολλήσει. ​Μάλιστα, η Αγγελική Ηλιάδη πρόκειται να κάνει live στο Instagram, σήμερα το βράδυ, ώστε να μιλήσει για την περιπέτεια με την υγεία της. «Θετικό το τεστ Covid-19 φίλοι μου και πιστέψτε με μεγάλη η ταλαιπωρία και η εξάντληση… το πιο δύσκολο για μένα είναι ότι πρέπει να στερηθώ τα παιδιά μου. Σκέφτομαι πόσο αντιδραστική ήμουν στην περίοδο της καραντίνας και πόσο καχύποπτη με όλη την κατάσταση. Τώρα λοιπόν που έχω κορωνοϊό και βιώνω προσωπικά αυτόν τον τ

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θετική στον κορωνοϊό η Αγγελική Ηλιάδη- Το μήνυμά της (ΦΩΤΟ)

Θετική στον κορωνοϊό διαγνώστηκε η Αγγελική Ηλιάδη. Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε την είδηση μέσα από τα Instagram Stories της, αναφέροντας πως προσβλήθηκε και εκείνη από τον φονικό ιό. Όπως ανέφερε, το πιο δύσκολο είναι ότι θα πρέπει να παραμείνει μακριά από τα παιδιά της, με σκοπό να μην τα κολλήσει. Μάλιστα, η Αγγελική Ηλιάδη πρόκειται να κάνει live στο Instagram, σήμερα το βράδυ, ώστε να μιλήσει για την περιπέτεια με την υγεία της. «Θετικό το τεστ Covid-19 φίλοι μου και πιστέψτε με μεγάλη η ταλαιπωρία και η εξάντληση… το πιο δύσκολο για μένα είναι ότι πρέπει να στερηθώ τα παιδιά μου. Σκέφτομαι πόσο αντιδραστική ήμουν στην περίοδο της καραντίνας και πόσο καχύποπτη με όλη την κατάσταση.

Διαβάστε το στο thestival.gr

Θετική στον κορονοϊό η Αγγελική Ηλιάδη (pic)

Τη δική της μάχη με τον κορονοϊό δίνει η Αγγελική Ηλιάδη, η οποία έκανε γνωστό ότι βρέθηκε θετική στη νόσο Covid-19. Μάλιστα, η ίδια έκανε λόγο για μεγάλη ταλαιπωρία και…

Διαβάστε το στο politik.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις