«Όλος ο οργανισμός του ΠΑΟΚ ήξερε τη σημασία του αγώνα!»

00:03 - 26/08/2020

To πρώτο του σχόλιο για την νίκη- πρόκριση του ΠΑΟΚ στο νοκ- άουτ παιχνίδι με την Μπεσίκτας έκανε ο Αμπέλ Φερέιρα, στο «flash interview» λίγο μετά την λήξη της αναμέτρησης στη Τούμπα. Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα του OPEN TV: Αρχικά είπε: «Για εμάς ήταν κάτι πολύ καλό είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Δουλέψαμε σκληρά παρά τον […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φερέιρα: Όλος ο οργανισμός του ΠΑΟΚ ήξερε πόσο σημαντικό ήταν αυτό το ματς

Για την πρόκριση του ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ μετά την ευρεία επικράτηση κόντρα στην Μπεσίκτας, μίλησε ο τεχνικός του Δικεφάλου, Αμπέλ Φερέιρα. Τι είπε για το νεαρό Τζόλη, την επιλογή Ζίβκοβιτς αλλά και τα μεταγραφικά θέματα. Αναλυτικά όλα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου: Αρχικά τόνισε: «Νομίζω ότι ισχύει αυτό, αν δούμε μια ομάδα που παίζει με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, σκεφτόμαστε αυτόματα πως θα παίξει κλειστά, αλλά εγώ θεωρώ πως με τους τρεις αμυντικούς, η ομάδα γίνεται πάρα πολύ επιθετική μπροστά, κάτι που έχω πει ότι δεν είμαι ένας προπονητής που θα… κολλήσω σε ένα σύστημα, το θέμα είναι να αναδείξω τους παίκτες που έχουμε. Την διαφορά δεν την κάνει αν παίζεις 4-4-2, αλλά

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thessports.gr

Πήρε εύκολα το ντέρμπι η ΑΕΚ

Το 1-0 του Άρη με Μορόν! (video)

Το 1-0 της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (video)

Φωνάζει για πέναλτι ο Παναθηναϊκό! (video)

Έμεινε με τον βαθμό μπορούσε και τη νίκη ο Άρης!

Μάντζιος: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε»