Γιαννούλης: Έχω δεχθεί 130.000 απειλητικά μηνύματα
11:18 - 08/11/2019
Για το σάλο που προκάλεσαν οι πρόσφατες δηλώσεις του για το πάρτυ-μπάρμεκιου στα Διαβατά μίλησε στην εκπομπή «Μιλάμε Πολιτικά» στον Flash 99,4 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης. «Έχουμε μεγάλη ευθύνη όσοι έχουμε δημόσιο λόγο να μη δημιουργούνται έστω και με τις διατυπώσεις, εντυπώσεις». Εξήγησε ότι δεν αποτελεί πρόβλημα ούτε το μπάρμπεκιου, ούτε το χοιρινό, […]
Διαβάστε Περισσότερα στο politik.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χρήστος Γιαννούλης: Έχω δεχθεί 130.000 απειλητικά μηνύματα
Για το σάλο που προκάλεσαν οι πρόσφατες δηλώσεις του για το μπάρμπεκιου - διαμαρτυρία στα Διαβατά μίλησε στην εκπομπή «Μιλάμε Πολιτικά» στον Flash 99,4 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης.
«Έχουμε μεγάλη ευθύνη όσοι έχουμε δημόσιο λόγο να μη δημιουργούνται έστω και με τις διατυπώσεις, εντυπώσεις». Εξήγησε ότι δεν αποτελεί πρόβλημα ούτε το μπάρμπεκιου, ούτε το χοιρινό, ούτε το αλκόολ.
«Εδώ μιλάμε για προκλήσεις, για ρατσισμό, για μισαλλοδοξία, για διγλωσσία» είπε και εξήγησε ότι όσα και αν ήθελε η ομάδα αλήθειες ή οι μονταζιέρες που λειτουργούν στην Ελλάδα εδώ πολλά χρόνια, ποτέ δεν είπε ότι προτείνει να ποινικοποιηθούν το αλκοόλ και η κατανάλωση χοιρινού ενώπιον ανθρώπων που πιστεύουν σε
Διαβάστε το στο thestival.grΓιαννούλης: Δέχθηκα πάνω από 130.000 απειλητικά μηνύματα για το μπάρμπεκιου
Πολιτική
Στην αποκάλυψη ότι τα απειλητικά μηνύματα σε βάρος του μέχρι στιγμής έχουν ξεπεράσει τις 130.000, προχώρησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης, σχολιάζοντας τον σάλο που έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες σχετικά με το μπάρμπεκιου πάρτι στα Διαβατά στον Flash 99,4.
Τονίζοντας ότι ζούμε «στη δικτατορία του διαδικτύου και της παραπληροφόρησης» σημείωσε ότι δεν αποτελεί πρόβλημα ούτε το μπάρμπεκιου, ούτε το χοιρινό ούτε το αλκοόλ, προσθέτοντας ότι «έχουμε μεγάλη ευθύνη όσοι έχουμε δημόσιο λόγο να μη δημιουργούνται έστω και με τις διατυπώσεις, εντυπώσεις».
«Αναρωτιόμουν αν έκανα κάτι καλό ή κακό, που έφτασα σε σημείο να υπερασπίζονται την άποψη μου ο Πρετεντέρης, κύρηκας κατά του
Διαβάστε το στο topontiki.gr