Μάρδας:«Καλό παιδί ο Πέλκας, δεν είναι στο… FIR μου η σχέση του με την κόρη μου»

08:29 - 27/08/2020

Ο πρώην Υφυπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας, και μίλησε για τη […] Το άρθρο Μάρδας:«Καλό παιδί ο Πέλκας, δεν είναι στο… FIR μου η σχέση του με την κόρη μου» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο sportime.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μάρδας: «Δεν είναι στο FIR μου η σχέση της κόρης μου με τον Πέλκα» (vid)

Ο πρώην Υφυπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας μίλησε για την σχέση της κόρης του με τον Δημήτρη Πέλκα.

Διαβάστε το στο

Μάρδας για Πέλκα: «Καλό παιδί ο Δημήτρης…» Τι είπε για σχέση αρχηγού ΠΑΟΚ με την κόρη του Κυβέλη [φωτο]

Τι είπε ο Δημήτρης Μάρδας για τη σχέση του παίκτη του ΠΑΟΚ Δημήτρη Πέλκα με την κόρη του Κυβέλη Μάρδα; Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ο πρώην Υφυπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας και μίλησε για τη γνωστοποίηση της σχέσης της κόρης του, Κυβέλης, με τον αρχηγό του ΠΑΟΚ, Δημήτρη Πέλκα. Ο Δημήτρης Μάρδας […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Μάρδας για Πέλκα: «Καλό παιδί ο Δημήτρης…» Τι είπε για σχέση αρχηγού ΠΑΟΚ με την κόρη του Κυβέλη [φωτο].

Διαβάστε το στο fimes.gr

Μάρδας:«Καλό παιδί ο Πέλκας, δεν είναι στο… FIR μου η σχέση του με την κόρη μου»

Lamianow.gr Μάρδας:«Καλό παιδί ο Πέλκας, δεν είναι στο… FIR μου η σχέση του με την κόρη μου» Ο πρώην Υφυπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας, και μίλησε για τη γνωστοποίηση της σχέσης της κόρης του, Κυβέλης, με τον αρχηγό του ΠΑΟΚ, Δημήτρη Πέλκα. Ο Δημήτρης Μάρδας σε δηλώσεις του στο metropolis αναφέρθηκε στον παίκτη του δικεφάλου και την κόρη του Κυβέλη. Αρχικά είπε: «Δεν μας πέφτει λόγος σε εμάς τους γονείς το τι θα […] Μάρδας:«Καλό παιδί ο Πέλκας, δεν είναι στο… FIR μου η σχέση του με την κόρη μου» Νewsroom

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ sportime.gr

Όταν γατάκι βαρέθηκε να προσποιείται και έφαγε με τα… χέρια

Θερίζει τα νοικοκυριά η ακρίβεια: Άδειασαν τα ψυγεία σε 2 χρόνια – Τι αγοράζαμε με 25 ευρώ το 2022 και τι σήμερα

Της… ξέφυγε της Καινούργιου μια πικάντικη λεπτομέρεια για τη σχέση της!

Δεν θα αργήσει να παίξει ο Γιαζίτσι

Προγνωστικά στοιχήματος Χοσέ 11/10: Δυνατό τριήμερο με Εθνικές ομάδες!

Grand Hotel επόμενα επεισόδια: Ο Ζάχος πυροβολεί τον Πέτρο – Ο Ρήγας φυλακή!