Σεισμός Λ’ Άκουιλα: Ένα βήμα πριν τη δικαίωση η οικογένεια του Βασίλη Κουφολιά – Τι λέει η μητέρα του

13:17 - 08/11/2019

10 χρόνια συμπληρώθηκαν από τον σεισμό στην Λ» Άκουιλα που είχαν χάσει την ζωή τους πάνω από 300 άνθρωποι. Η μητέρα του άτυχου φοιτητή Βασίλη… The post Σεισμός Λ’ Άκουιλα: Ένα βήμα πριν τη δικαίωση η οικογένεια του Βασίλη Κουφολιά – Τι λέει η μητέρα του appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σεισμός Λ’ Άκουιλα: Ένα βήμα πριν τη δικαίωση η οικογένεια του Βασίλη Κουφολιά – Τι λέει η μητέρα του

10 χρόνια συμπληρώθηκαν από τον σεισμό στην Λ’ Άκουιλα που είχαν χάσει την ζωή τους πάνω από 300 άνθρωποι. Η μητέρα του άτυχου φοιτητή Βασίλη Κουφολιά μιλάει στο newsit.gr. «Τον στείλαμε με όνειρα και πήραμε πίσω ένα κουτί». Ένα βήμα πιο κοντά στη δικαίωση βρίσκεται η οικογένεια Κουφολιά. Οι γονείς και η αδελφή του άτυχου […] The post Σεισμός Λ’ Άκουιλα: Ένα βήμα πριν τη δικαίωση η οικογένεια του Βασίλη Κουφολιά – Τι λέει η μητέρα του appeared first on Lamianow.

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Σεισμός Λ’Ακουιλα: Η δικαίωση για τον Ελληνα φοιτητή

Σεισμός: Ένα βήμα πιο κοντά στη δικαίωση βρίσκεται η οικογένεια Κουφολιά. Οι γονείς και η αδελφή του άτυχου Βασίλη που το ξημέρωμα της 6ης Απριλίου 2009 έχασε τη ζωή του στα συντρίμμια της πολυκατοικίας όπου διέμενε στη Λ’ Άκουιλα της Ιταλίας, παλεύουν ακόμη, δέκα χρόνια μετά τον χαμό του παιδιού τους, για να δουν τους […] Το άρθρο Σεισμός Λ’Ακουιλα: Η δικαίωση για τον Ελληνα φοιτητή εμφανίστηκε πρώτα στο Τηλεγράφημα.

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr

Σεισμός Λ’ Άκουιλα: Ένα βήμα πριν τη δικαίωση η οικογένεια του Βασίλη Κουφολιά – Τι λέει η μητέρα του

Ένα βήμα πιο κοντά στη δικαίωση βρίσκεται η οικογένεια Κουφολιά. Οι γονείς και η αδελφή του άτυχου Βασίλη που το ξημέρωμα της 6ης Απριλίου 2009 έχασε τη ζωή του στα συντρίμμια της πολυκατοικίας όπου διέμενε στη Λ’ Άκουιλα της Ιταλίας, παλεύουν ακόμη, δέκα χρόνια μετά τον χαμό του παιδιού τους, για να δουν τους υπεύθυνους να τιμωρούνται. Την Πέμπτη (07/11/2019) στη μικρή κωμόπολη της κεντρικής Ιταλίας πραγματοποιήθηκε η προτελευταία πράξη του δράματος. Το αρμόδιο δικαστήριο διέκοψε και σε περίπου έναν μήνα όπως είπε στο newsit.gr η μητέρα του Βασίλη Άννα Κουφολιά θα εκδώσει την απόφασή του. Οι συνήγοροι της οικογένειας εκτιμούν ότι […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tromaktiko.gr

Ανεκδοτάρα με πρόταση: Θα μου κάτσεις;

Χειροπέδες σε άντρα για μεταφορά ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν πάνω από 70 κιλά κάνναβης

Κακοκαιρία «Π» – Ξάνθη: Κλαδί δέντρου διέλυσε παρμπρίζ σε λεωφορείο εν κινήσει

Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση 46χρονου

Το να μοιράζεστε το κρεβάτι με τον σύντροφό σας επηρεάζει τον ύπνο σας;

Κακοκαιρία Ciaran: Φονικό πέρασμα από την Ιταλία – 7 νεκροί και 2 αγνοούμενοι