Μίκης Θεοδωράκης για ελληνοτουρκικά: Είμαι στρατευμένος στην υπεράσπιση των Δικαίων μας

07:30 - 28/08/2020

Σε ανάρτηση του ο Μίκης Θεοδωράκης και με αφορμή ότι κάποιοι επικαλούνται παλαιότερα άρθρα του για τα ελληνοτουρκικά, αναφέρει χαρακτηριστικά ότι οι τότε συνθήκες δεν έχουν καμία σχέση με τις σημερινές και επισημαίνει ότι «ως Έλληνας δεν είναι δυνατόν να μην είμαι στρατευμένος στην υπεράσπιση των Δικαίων μας». Η πλήρης ανάρτηση... The post Μίκης Θεοδωράκης για ελληνοτουρκικά: Είμαι στρατευμένος στην υπεράσπιση των Δικαίων μας appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μίκης Θεοδωράκης: Ως Έλληνας δεν είναι δυνατόν να μην είμαι στρατευμένος στην υπεράσπιση των Δικαίων μας

Παρέμβαση για τα ελληνοτουρκικά  έκανε μέσω γραπτής δήλωσής του ο μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης. O κ. Θεοδωράκης σημειώνει πως τώρα που ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συμπεριφέρεται σαν να επιδιώκει με κάθε τρόπο θερμό επεισόδιο, δεν μπορεί να τον αντιπροσωπεύουν οι παλαιές του απόψεις, που έγινα σε μια περίοδο τελείως διαφορετικών συνθηκών σε σχέση με τις σημερινές, […]

Διαβάστε το στο mononews.gr

Μίκης Θεοδωράκης: «Ανεπίτρεπτα προκλητικός ο Ερντογάν, είμαι στρατευμένος στην υπεράσπιση των Δικαίων μας»

Την σαφή του θέση σχετικά με την εξαιρετικά αρνητική τροπή που έχουν λάβει το τελευταίο χρονικό διάστημα οι ελληνο – τουρκικές σχέσεις θέλησε να ξεκαθαρίσει ο Μίκης Θεοδωράκης. Ο διεθνούς φήμης Έλληνας συνθέτης, ο οποίος διαχρονικά επιλέγει να τοποθετείται δημόσια όσον αφορά σε σημαντικά εθνικά θέματα, κάνει λόγο, μέσω δήλωσής του, για τουρκικές επιθέσεις, χαρακτηρίζει τον Ερντογάν ανεπίτρεπτα προκλητικό και υπογραμμίζει πως όσα έχει δηλώσει στο παρελθόν περί ελληνο-τουρκικής φιλίας, προφανώς και δεν μπορούν να ισχύουν στην σημερινή, ιδιαίτερη συγκυρία. Το άρθρο Μίκης Θεοδωράκης: «Ανεπίτρεπτα προκλητικός ο Ερντογάν, είμαι στρατευμένος στην υπεράσπιση των Δικαίων μας» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗ

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Θεοδωράκης: Ανεπίτρεπτα προκλητικός ο Ερντογάν, είμαι στρατευμένος στην υπεράσπιση των δικαίων

Την σαφή του θέση σχετικά με την εξαιρετικά αρνητική τροπή που έχουν λάβει το τελευταίο χρονικό διάστημα οι  ελληνο –...

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]