Λευτέρης Αυγενάκης στο iEidiseis: Η αθλητική μεταρρύθμιση είναι η επανάσταση του αυτονόητου
11:18 - 29/08/2020
Εφόλης της ύλης συνέντευξη του υφυπουργού Αθλητισμού για τις επόμενες κινήσεις στο χώρο. Καταγγέλλει πιέσεις στα όρια του εκβιασμού, ενώ διαμηνύει: «Τους ανασχηματισμούς δεν τους κάνουν ούτε οι οικονομικοί παράγοντες, ούτε τα ΜΜΕ, ούτε τα δημοσιογραφικά φερέφωνα».Τα χαρτιά του για το τι θα συμβεί στο χώρο του αθλητισμού ανοίγει με εφόλης της ύλης συνέντευξη στο iEidiseis o Λευτέρης Αυγενάκης.
Ο υφυπουργός Αθλητισμού μιλάει σχεδόν για όλα τα εκκρεμή θέματα και δίνει σημαντικές ειδήσεις, ενώ αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη ότι δέχεται πιέσεις στα όρια του εκβιασμού! « Έχω ακούσει, ξεκάθαρα και απροκάλυπτα, αν τυχόν προχωρήσω στις αλλαγές και τις μεταρρυθμίσεις που έχει αποφασίσει η κυβέρνηση, φράσει
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λ. Αυγενάκης: Η αθλητική μεταρρύθμιση είναι η επανάσταση του αυτονόητου
ΠολιτικήΑΘΛΗΤΙΚA
Τα χαρτιά του για το τι θα συμβεί στο χώρο του αθλητισμού ανοίγει με εφόλης της ύλης συνέντευξη στο iEidiseis.gr o Λευτέρης Αυγενάκης.
Ο υφυπουργός Αθλητισμού μιλάει σχεδόν για όλα τα εκκρεμή θέματα και δίνει σημαντικές ειδήσεις, ενώ αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη ότι δέχεται πιέσεις στα όρια του εκβιασμού! « Έχω ακούσει, ξεκάθαρα και απροκάλυπτα, αν τυχόν προχωρήσω στις αλλαγές και τις μεταρρυθμίσεις που έχει αποφασίσει η κυβέρνηση, φράσεις όπως «δεν θα ξαναεκλεγείς στο Ηράκλειο», ότι «όσα ΜΜΕ έχω ή μπορώ να επηρεάσω θα σε χτυπούν ακατάπαυστα» και ούτω καθεξής και πολλά άλλα», αναφέρει χαρακτηριστικά, ενώ επισημαίνει με νόημα: «Δεν ασχολούμαι με όλους αυτούς. Τους ανασχηματισμού
Διαβάστε το στο topontiki.grΑυγενάκης: Η αθλητική μεταρρύθμιση είναι η επανάσταση του αυτονόητου
Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη του υφυπουργού Αθλητισμού για τις επόμενες κινήσεις στο χώρο. Καταγγέλλει πιέσεις στα όρια του εκβιασμού,...
The post Αυγενάκης: Η αθλητική μεταρρύθμιση είναι η επανάσταση του αυτονόητου appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr