Big Brother: Ο Ανδρέας Μικρούτσικος επέστρεψε στην τηλεόραση μετά από πολλά χρόνια απουσίας (video)

22:48 - 29/08/2020

Με ένα εντυπωσιακό show ξεκίνησε σήμερα  Σάββατο, το Big Brother! Ο οικοδεσπότης Χάρης Βαρθακούρης μας σύστησε  τους 17 συμμετέχοντες και τους οδηγήσε στο σπίτι όπου πρόκειται να συμβιώσουν για τις επόμενες 100 μέρες.  Παρών και ο Ανδρέας Μικρούτσικος, που συναντά και πάλι το Big Brother μετά από δύο δεκαετίες στα live του παιχνιδιoύ.  Η τηλεοπτική επιστροιφή του αγαπημένου παρουσιαστή έγινε σε κλίμα συγκίνησης και ο ίδιος μίλησε για τα χρόνια της αποχής του. Δείτε τα video

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει