Το Big Brother επέστρεψε! Δείτε τι νούμερα έκανε στην πρεμιέρα του

09:29 - 30/08/2020

To Βιig Brother επέστρεψε το βράδυ του Σαββάτου στις οθόνες μας μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Μαζί του επέστρεψε και ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά από πολλά χρόνια τηλεοπτικής απουσίας. Η ανταπόκριση του τηλεοπτικού κοινού στην πρεμιέρα του παιχνιδιού ήταν μεγάλη, αν και αυτό δεν προκαλεί έκπληξη. Η τηλεθέαση ήταν υψηλή σε γενικό και δυναμικό κοινό, τόσο σε άντρες αλλά και σε γυναίκες. Δείτε αναλυτικά τα ποσοστά τηλεθέασης.  Δυναμικό  κοινό: 22,3% - 23,6% - 26,9% - 23,3% - 28,2% - 33% - 31,9% - 29,2% - 33,5%...

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει