Έλλη Κοκκίνου: Η τρυφερή ανάρτηση για τη γιορτή του γιου της

14:23 - 30/08/2020

Με μία τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ευχήθηκε η τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου στον γιο της, Αλέξανδρο, για την ονομαστική του εορτή. Η δημοφιλής τραγουδίστρια έγραψε στο Instagram…

Διαβάστε Περισσότερα στο politik.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έλλη Κοκκίνου: Η σπάνια φωτογραφία με τον γιο της και οι ευχές για τη γιορτή του

Η Έλλη Κοκκίνου με αφορμή την ονομαστική γιορτή του γιου της δημοσίευσε στο Instagram μια κοινή φωτογραφία τους. The post Έλλη Κοκκίνου: Η σπάνια φωτογραφία με τον γιο της και οι ευχές για τη γιορτή του appeared first on TLIFE.

Διαβάστε το στο tlife.gr

Έλλη Κοκκίνου – Η τρυφερή στιγμή με τον γιο της ανήμερα της γιορτής του

Χρόνια πολλά σε όλους εσάς που γιορτάζετε σήμερα… αλλά & στον δικό μου Αλέξανδρο! Στο αγόρι μου το περήφανο, το γενναίο, το φωτεινό, με το πιό όμορφο γέλιο του κόσμου. Σε λατρεύω παλικαράκι μου!, έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της, το πρωί της Κυριακής, η Έλλη Κοκκίνου. Η τραγουδίστρια, με αφορμή τη γιορτή του μονάκριβου γιου της, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία τρυφερή φωτογραφία από τις φετινές διακοπές τους. Πληροφορίες από nassosblog > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Έλλη Κοκκίνου – Η τρυφερή στιγμή με τον γιο της ανήμερα της γιορτής του

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ politik.gr

Ευάγγελος Βενιζέλος: «Το μεγάλο κράτος είναι βαρύ»

Θρίλερ στα σύνορα της Ουκρανίας: Η Ρωσία στέλνει άλλους 7.000 στρατιωτικούς – ΗΠΑ: Ανά πάσα στιγμή η εισβολή

Πάτρα: Οι αναρτήσεις της μητέρας σε σελίδες μαμάδων

ΕΦΚΑ: Κόπηκε η σύνταξη σε δικαιούχο λόγω λάθους το…1982 (vid)

Το άγχος Μητσοτάκη μην «θολώσει» η εικόνα του στη μεσαία τάξη και οι γκρίνιες για το «δώρο του Πάσχα» πριν ακόμα δοθεί

CNN Türk: Πότε θα είναι η καλύτερη χρονική συγκυρία για να εισβάλλει η Τουρκία στα νησιά