Μέρκελ και Φον ντερ Λάιεν θέλουν κοντά τους τη Βόρεια Μακεδονία

18:03 - 08/11/2019

Η Γερμανίδα καγκελάριος και η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής υπογράμμισαν τη σημασία να διατηρηθούν κοντά στην Ευρωπαϊκή Ένωση οι Βόρεια Μακεδονία και Αλβανία.

Διαβάστε Περισσότερα στο documentonews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μέρκελ – Φον ντερ Λάιεν: Στήριξη σε Β. Μακεδονία και Αλβανία

Αποτελεί «εξαιρετικά σημαντικό στρατηγικό συμφέρον Ευρώπης αυτές οι χώρες να μην χάσουν την ελπίδα τους στην προοπτική ένταξης», δήλωσε η Άνγκελα Μέρκελ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία σε ανάλογο τόνο επισήμανε ότι είναι για την Ευρώπη «μεγάλης στρατηγικής σημασίας» να συνδέσουμε τα Δυτικά Βαλκάνια όσο το δυνατόν πιο στενά με την ΕΕ.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Μέρκελ – φον ντερ Λάιεν: Δεν πρέπει να χάσουμε Αλβανία και Βόρεια Μακεδονία

Αποτελεί «εξαιρετικά σημαντικό στρατηγικό συμφέρον για την Ευρώπη, αυτές οι χώρες να μην χάσουν την ελπίδα τους στην προοπτική ένταξης», δήλωσε η γερμανίδα καγκελάριος κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου με την νέα πρόεδρο της Κομισιόν The post Μέρκελ – φον ντερ Λάιεν: Δεν πρέπει να χάσουμε Αλβανία και Βόρεια Μακεδονία appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ documentonews.gr

Με αγωγές κατά ΜΜΕ επιχειρεί να «σβήσει» την ιστορία ο Αριστείδης Φλώρος της Energa

Ο Ερρίκος Λίτσης στο Docville την Κυριακή με το Documento

Κατάθλιψη στα 13 του

Εκρηκτικά και όπλα σε όχημα στο κέντρο της Αθήνας – Συνελήφθησαν δύο άτομα

Σήμερα: Στους δρόμους – αλλά απεργώντας – οι ντελιβεράδες

Οι πληγές από τον τυφώνας Μίλτον σε ένα τρομακτικό βίντεο – Χιλιάδες κατεστραμμένα σπίτια, εκατομμύρια άνθρωποι χωρίς ρεύμα