Τα «έδωσε όλα» το Twitter για τις μάσκες «με κουρκουμπίνη» στα σχολεία - Ατάκες που θα αφήσουν εποχή!
13:05 - 31/08/2020
Τα δυνατά τους έβαλαν για μια ακόμη φορά οι χρήστες του Τwitter σχετικά με το θέμα της μάσκας στα σχολεία.
Αυτή τη φορά αφορμή για νέα tweets προκάλεσε ένα ποστάρισμα σε ομάδα του Facebook που έλεγε ότι οι μάσκες που θα μοιράσουν στα σχολεία θα είναι ποτισμένες με κουρκουμπίνη.
Tο ποστάρισμα δεν άργησε φυσικά να γίνει viral στα social media δίνοντας αφορμή για μυθικά σχόλια στους χρήστες του Twitter.
Χαρακτηριστικά το μήνυμα ανάφερε:
«Φίλες μου, μόλις μου είπε γνωστή μου από το υπουργείο ότι οι μάσκες που θα μοιράσουν στα παιδιά θα είναι ποτισμένες με κουρκουμπίνη. Μια ουσία λέει που είναι των κινέζων και στόχο έχει να κάνει τα παιδιά συνεργάσιμα και ήρεμα. Να μην κάνουν φασαρία κτλ. Θα ναρκώσου
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η απάντηση Σύψα στη «θεωρία» για τις «μάσκες με κουρκουμπίνη» στα σχολεία
Viral έγινε η ανάρτηση μίας μητέρας στα social media που υποστήριζε ότι οι «μάσκες που θα μοιράσουν στα παιδιά θα είναι ποτισμένες με κουρκουμπίνη».
Διαβάστε το στο Η απάντηση Σύψα στη «θεωρία» για τις «μάσκες με κουρκουμπίνη» στα σχολεία
Viral έγινε η ανάρτηση μίας μητέρας στα social media που υποστήριζε ότι οι «μάσκες που θα μοιράσουν στα παιδιά θα είναι...
Διαβάστε το στο ekriti.grΗ απάντηση Σύψα στη «θεωρία» για τις «μάσκες με κουρκουμπίνη» στα σχολεία
Viral έγινε η ανάρτηση μίας μητέρας στα social media που υποστήριζε ότι οι «μάσκες που θα μοιράσουν στα παιδιά θα είναι ποτισμένες με κουρκουμπίνη».
Διαβάστε το στο to10.gr