Μιχάλης Κεφαλογιάννης: Θύμα απάτης ο "μετρ των εκπομπών υγείας": Απευθύνθηκα στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

19:59 - 08/11/2019

Πολλοί είναι οι επώνυμοι Έλληνες που έχουν πέσει θύματα διαδικτυακής απάτης  και ένας από αυτούς είναι και ο  Μιχάλης  Κεφαλογιάννης. Ο δημοσιογράφος βρέθηκε σήμερα στο πλατό της εκπομπής "Αλήθειες με τη Ζήνα" και μίλησε για την περιπέτεια του. Όπως αποκάλυψε μόλις ενημερώθηκε, κατέφυγε  στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και η υπόθεση πλέον είναι υπό έρευνα. "Ελπίζω η ελληνική δικαιοσύνη να κινηθεί με πιο γρήγορους ρυθμούς. Και το λέω αυτό, διότι εγώ είμαι ένας άνθρωπος που ασχολούμαι τόσα χρόνια με την υγεία και θα ήταν ανεύθυνο...

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει