Αντετοκούνμπο : «Η αυτοπεποίθησή μου παραμένει ψηλά, έχουμε βρεθεί ξανά σε αυτή τη θέση» (vid)

08:50 - 01/09/2020

Ο Γιάννης μίλησε για την ήττα από τους Μαϊάμι Χιτ και εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια των Μπακς.

Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αντετοκούνμπο: «Έχουμε ξαναβρεθεί σε αυτήν την θέση»

Με τον Τζίμι Μπάτλερ να σημειώνει ρεκόρ καριέρας στα playoffs με 40 πόντους και την ομάδα να παίζει εξαιρετική άμυνα πάνω στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, το Μαϊάμι επικράτησε με 115-104 του Μιλγουόκι στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα ημιτελικά της Ανατολικής Περιφέρειας. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Αντετοκούνμπο έδειχνε προβληματισμένος αλλά... The post Αντετοκούνμπο: «Έχουμε ξαναβρεθεί σε αυτήν την θέση» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Γιάννης: «Η αυτοπεποίθησή μου είναι ψηλά, έχουμε ξαναβρεθεί στο 0-1»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδειξε προβληματισμένος μεν, αλλά με πίστη πως οι Μπακς μπορούν να αντεπιτεθούν και να ισοφαρίσουν τους Χιτ στο δεύτερο ματς της σειράς. «Έχουμε ξαναβρεθεί σε αυτή τη θέση. Και φέτος με το Ορλάντο και πέρσι με τους Σέλτικς. Το Game 2 θα είναι σημαντικό, η σεζόν κρίνεται για μας και θα πρέπει […] The post Γιάννης: «Η αυτοπεποίθησή μου είναι ψηλά, έχουμε ξαναβρεθεί στο 0-1» appeared first on PRESSARIS.

Διαβάστε το στο pressaris.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ to10.gr

Χαμός στο φινάλε: Ένταση μεταξύ Αταμάν και Μπαρτζώκα (vid)

Live Streaming: Μεντιτεράνι – Ολυμπιακός

Τσιτσιπάς – Ντιμιτρόφ 1-2: Δεν τα κατάφερε ο Στέφανος

LIVE: Ντιμίτροφ – Τσιτσιπάς

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο… ευδιάθετος Ντίας (pic)

«Δεν έπεσα σε αυτή την παγίδα…» – Χείμαρρος η Ευγενία Σαμαρά για τους Ράδιο Αρβύλα (vid)