Η Άμπερ Χερντ ξαναχτυπά: Ο Τζόνι Ντεπ έβαλε να μου καταστρέψουν τη ζωή

10:54 - 01/09/2020

Σε μια σειρά νέων δικαστικών εγγράφων, η Άμπερ Χερντ κατηγορεί τώρα τον Τζόνι Ντεπ...

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Άμπερ Χερντ ξαναχτυπά: Ο Τζόνι Ντεπ έβαλε να μου καταστρέψουν τη ζωή

ΚΟΣΜΟΣ  Σε μια σειρά νέων δικαστικών εγγράφων, η Άμπερ Χερντ κατηγορεί τώρα τον Τζόνι Ντεπ ότι προσπάθησε να «αναμειχθεί με τη φήμη μου, την καριέρα και τον βιοπορισμό μου». Πιστεύει δηλαδή πως ο χολιγουντιανός αστέρας και ο δικηγόρος του Adam Waldman κανόνισαν με ηλεκτρονικούς λογαριασμούς να την παρενοχλούν, ενορχηστρώνοντας μια εκστρατεία για τη δυσφήμησή της στα κοινωνικά μέσα. Τα ντοκουμέντα που κατέθεσε ισχυρίζονται ότι ο Ντεπ θέλησε να κηλιδώσει το όνομά της, πληρώνοντας τόσο αυθεντικούς όσο και ψεύτικους λογαριασμούς στο Twitter να τη δυσφημούν. Τα χαρτιά λένε μάλιστα πως ο δικηγόρος «συνδέεται δημοσίως με ρώσους πολίτες με την ικανότητα να οργανώνουν τέτοιες επιθέσεις». Όσο για τα ντοκο

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Η Α.Χερντ επέστρεψε: «Ο Τ.Ντεπ θέλει να μου καταστρέψει την ζωή μου»

Ακόμα ένα επεισόδιο προστέθηκε στο σίριαλ ανάμεσα στην Άμπερ Χερντ και τον Τζόνι Ντεπ, καθώς για ακόμα μία φορά η πρώην σύζυγος του γνωστού ηθοποιού ανέφερε ότι υπάρχει μία πλεκτάνη για να της καταστρέψουν την ζωή. Πιστεύει δηλαδή πως ο χολιγουντιανός αστέρας και ο δικηγόρος του Adam Waldman κανόνισαν με ηλεκτρονικούς λογαριασμούς να την παρενοχλούν, ενορχηστρώνοντας μια εκστρατεία για τη δυσφήμησή της στα κοινωνικά μέσα. Τα ντοκουμέντα που κατέθεσε ισχυρίζονται ότι ο Ντεπ θέλησε να κηλιδώσει το όνομά της, πληρώνοντας τόσο αυθεντικούς όσο και ψεύτικους λογαριασμούς στο Twitter να τη δυσφημούν. Τα χαρτιά λένε μάλιστα πως ο δικηγόρος «συνδέεται δημοσίως με ρώσους πολίτες με την ικανότητα να οργανώ

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας