Η Άμπερ Χερντ ξαναχτυπά: Ο Τζόνι Ντεπ έβαλε να μου καταστρέψουν τη ζωή
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Άμπερ Χερντ ξαναχτυπά: Ο Τζόνι Ντεπ έβαλε να μου καταστρέψουν τη ζωή
ΚΟΣΜΟΣ
Σε μια σειρά νέων δικαστικών εγγράφων, η Άμπερ Χερντ κατηγορεί τώρα τον Τζόνι Ντεπ ότι προσπάθησε να «αναμειχθεί με τη φήμη μου, την καριέρα και τον βιοπορισμό μου».
Πιστεύει δηλαδή πως ο χολιγουντιανός αστέρας και ο δικηγόρος του Adam Waldman κανόνισαν με ηλεκτρονικούς λογαριασμούς να την παρενοχλούν, ενορχηστρώνοντας μια εκστρατεία για τη δυσφήμησή της στα κοινωνικά μέσα.
Τα ντοκουμέντα που κατέθεσε ισχυρίζονται ότι ο Ντεπ θέλησε να κηλιδώσει το όνομά της, πληρώνοντας τόσο αυθεντικούς όσο και ψεύτικους λογαριασμούς στο Twitter να τη δυσφημούν.
Τα χαρτιά λένε μάλιστα πως ο δικηγόρος «συνδέεται δημοσίως με ρώσους πολίτες με την ικανότητα να οργανώνουν τέτοιες επιθέσεις».
Όσο για τα ντοκο
Διαβάστε το στο topontiki.grΗ Α.Χερντ επέστρεψε: «Ο Τ.Ντεπ θέλει να μου καταστρέψει την ζωή μου»
Ακόμα ένα επεισόδιο προστέθηκε στο σίριαλ ανάμεσα στην Άμπερ Χερντ και τον Τζόνι Ντεπ, καθώς για ακόμα μία φορά η πρώην σύζυγος του γνωστού ηθοποιού ανέφερε ότι υπάρχει μία πλεκτάνη για να της καταστρέψουν την ζωή.
Πιστεύει δηλαδή πως ο χολιγουντιανός αστέρας και ο δικηγόρος του Adam Waldman κανόνισαν με ηλεκτρονικούς λογαριασμούς να την παρενοχλούν, ενορχηστρώνοντας μια εκστρατεία για τη δυσφήμησή της στα κοινωνικά μέσα.
Τα ντοκουμέντα που κατέθεσε ισχυρίζονται ότι ο Ντεπ θέλησε να κηλιδώσει το όνομά της, πληρώνοντας τόσο αυθεντικούς όσο και ψεύτικους λογαριασμούς στο Twitter να τη δυσφημούν.
Τα χαρτιά λένε μάλιστα πως ο δικηγόρος «συνδέεται δημοσίως με ρώσους πολίτες με την ικανότητα να οργανώ
Διαβάστε το στο pronews.gr