ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διαρρήκτες με λοστούς παραβίασαν την οικία του Μένιου Φουρθιώτη-Όλο το ρεπορτάζ (Photos)

00:02 - 04/09/2020

Επίθεση από άγνωστους για δεύτερη φορά μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα  δέχτηκε το σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη, στην Εκάλη. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ  του zinapostr.gr όλα έγιναν λίγα λεπτά πριν τις 22:00. Τέσσερις άνδρες με κουκούλες και λοστούς αφού παραβίασαν την εξωτερική πόρτα του σπιτιού  προσπάθησαν να μπουν στο σπίτι χτυπώντας με τους λοστούς τις τζαμαρίες περιμετρικά, αλλά δεν τα κατάφεραν μιας και τα τζάμια είναι αλεξίσφαιρα και άθραυστα. Στο σπίτι βρίσκονταν εκείνη την ώρα τρεις ξαδέλφες του Μένιου, όλες κοπέλες...

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δείτε το video με τους διαρήκτες που παραβίασαν το σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη

Επίθεση από άγνωστους για δεύτερη φορά μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα  δέχτηκε το σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη, στην Εκάλη. Λίγα λεπτά πριν τις 22:00, το βράδυ της Πέμπτης 3 Σεπτεμβρίου και ενώ ο παρουσιαστής βρισκόταν εκτός λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων τέσσερις άνδρες με κουκούλες και λοστούς παραβίασαν την εξωτερική πόρτα του σπιτιού  προσπάθησαν να μπουν εντός […] The post AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δείτε το video με τους διαρήκτες που παραβίασαν το σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει