Μίλησε ο Μέσι: Μένει στην Μπαρτσελόνα – «Δεν είμαι ευτυχισμένος, ήθελα να φύγω»

19:24 - 04/09/2020

Το σίριαλ του καλοκαιριού έλαβε τέλος! Ο Λιονέλ Μέσι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα, τουλάχιστον έως το καλοκαίρι του 2021, οπότε και τελειώνει το συμβόλαιό του. Αν και δήλωσε δυστυχισμένος στους «μπλαουγκράνα» τόνισε ότι θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του με τους Καταλανούς, καθώς δεν θέλει να συρθεί στα... The post Μίλησε ο Μέσι: Μένει στην Μπαρτσελόνα – «Δεν είμαι ευτυχισμένος, ήθελα να φύγω» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μέσι: Μένω στη Μπαρτσελόνα – Είμαι δυστυχισμένος, αλλά δεν θέλω δικαστήρια

Ο μεγάλος αστέρας του ποδοσφαίρου, ο Αργεντινός Λιονέλ Μέσι ανακοίνωσε τελικά την απόφασή του να παραμείνει στη Μπαρτσελόνα τουλάχιστον έως τον Ιούνιο του 2021, παρότι- όπως παραδέχθηκε- ήθελε να φύγει, αλλά αυτό δεν είναι δυνατόν καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι του χρόνου το καλοκαίρι. The post Μέσι: Μένω στη Μπαρτσελόνα – Είμαι δυστυχισμένος, αλλά δεν θέλω δικαστήρια appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]