Γιάννης Αντετοκούνμπο για την ανατροπή: "Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε"
05:24 - 05/09/2020
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε σίγουρος για την ανατροπή των Μιλγουόκι Μπακς επί των Μαϊάμι Χιτ, λίγη ώρα μετά τη νέα ήττα των Ελαφιών.
Διαβάστε Περισσότερα στο Sport24
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αντετοκούνμπο για την ανατροπή: “Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε”
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε σίγουρος για την ανατροπή των Μιλγουόκι Μπακς επί των Μαϊάμι Χιτ, λίγη ώρα μετά τη νέα ήττα των Ελαφιών. Οι Μιλγουόκι Μπακς έχασαν (και) το Game 3 με τους Μαϊάμι Χιτ και πλέον καλούνται να κάνουν κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία του ΝΒΑ: να γυρίσουν τη σειρά από το […]
The post Αντετοκούνμπο για την ανατροπή: “Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε” appeared first on PRESSARIS.
Διαβάστε το στο pressaris.grΑντετοκούνμπο: «Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή»
Ένα βουνό έχουν να ανέβουν οι Μπακς και ο Γιάννης...
Το άρθρο Αντετοκούνμπο: «Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.grΑντετοκούνμπο: «Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή»
Αντετοκούνμπο: «Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή»
Οι Μπακς δεν τα κατάφεραν ούτε αυτή τη φορά απέναντι στους Χιτ, έχασαν και το τρίτο παιχνίδι με 115-100, αλλά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν χάνει την πίστη του.
Ο «Greek Freak» εξέφρασε την αισιοδοξία του σχετικά με τη συνέχεια των πλέι οφ του NBA, δηλώνοντας ανοιχτά ότι η ομάδα του είναι ικανή για να κάνει την ανατροπή.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
05/09/2020
Διαβάστε περισσότερα για το Αντετοκούνμπο: «Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή»
Διαβάστε το στο filathlos.gr