Αγιορείτικο χταποδάκι στιφάδο best seller βιβλίο μοναστηριακής μαγειρικής!
20:21 - 06/09/2020
Μια αυθεντική συνταγή από το Περιβόλι της Παναγία και το best seller βιβλίο μαγειρικής του Μοναχού Επιφάνιου «Μαγειρική του Αγίου Όρους». Το χταπόδι, είναι μια τροφή πλούσια σε θρεπτική αξία, καθώς μια μερίδα μπορεί να προσφέρει στον οργανισμό βιταμίνη B12, σελήνιο, σίδηρο,ενώ είναι και υψηλή πηγή χαλκού. Παράλληλα όμως μεγειρεμένο μαεστρικά ως στιφάδο με αυτή τη ξεχωριστή μοναστηριακή συνταγή, μπορεί να σας προσφέρει και ένα διαφορετικό γευστικό ταξίδι. Τα υλικά που θα χρειαστούμε για 6 μερίδες είναι: 1 χταπόδι 1,5 με 2 κιλά 1,5 κιλό κρεμμύδια ξερά (στο μέγεθος καρυδιού) 250 γραμμάρια κρασί 200 γραμμάρια λάδι 3-5 σκελίδες σκόρδο 5-6 […]
Διαβάστε Περισσότερα στο dete.gr