Δείτε αποκλειστικό απόσπασμα από την πρεμιέρα του GNTM

11:39 - 07/09/2020

Πρεμιέρα κάνει απόψε το ανανεωμένο GNTM. Η Βίκυ Κάγια, η Ζενεβιεβ Μαζαρί, ο Δημήτρης Σκουλός και ο Άγγελος Μπράτης είναι έτοιμοι να καθίσουν στη θέση...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δείτε αποκλειστικό απόσπασμα από την πρεμιέρα του GNTM

Πρεμιέρα κάνει απόψε το ανανεωμένο GNTM. Η Βίκυ Κάγια, η Ζενεβιεβ Μαζαρί, ο Δημήτρης Σκουλός και ο Άγγελος Μπράτης είναι έτοιμοι να καθίσουν....

Διαβάστε το στο Zougla

Ο Δημήτρης Σκουλός αποκαλύπτει λίγο πριν την πρεμιέρα του GNTM

Στην Φωλιά των Κου Κου βρέθηκε καλεσμένος ο Δημήτρης Σκουλός, ο οποίος μίλησε λίγο πριν από την πρεμιέρα για το […] The post Ο Δημήτρης Σκουλός αποκαλύπτει λίγο πριν την πρεμιέρα του GNTM appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

GNTM: Οι πρώτες εικόνες από την πρεμιέρα του reality του STAR

Πρεμιέρα θα κάνει σήμερα το βράδυ το #gntmGR.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Δείτε ένα αποκλειστικό απόσπασμα από την αποψινή πρεμιέρα του GNTM 3

Ο 3ος κύκλος του “GNTM”, του μεγαλύτερου διαγωνισμού μόδας,που κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό για 2 σεζόν, επιστρέφει στο Star για να αλλάξει τα δεδομένα!

Διαβάστε το στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»