Μαρία Κίτσου: Ετσι έχασα 14 κιλά-Η ορμονοθεραπεία & η σχέση με τον Γκοτσόπουλο

13:55 - 07/09/2020

Η Μαρία Κίτσου μίλησε για την απώλεια κιλών, αλλά και για τη σχέση της με τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο.

Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Κίτσου: Η απώλεια των κιλών και οι φήμες για σχέση με τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο

Ανανεωμένη και εμφανώς αδυνατισμένη εμφανίστηκε η Μαρία Κίτσου στην πρεμιέρα της Φαίης Σκορδά. Η πρωταγωνίστρια της σειράς Άγριες Μέλισσες μίλησε στην παρουσιάστρια για την θεαματική αλλαγή στην εμφάνισή της. «Είναι ένας τρόπος ζωής που σε κάνει πιο υγιή. Βρήκα λίγο χρόνο και πρόσεξα τη διατροφή μου, έκανα γυμναστική. Είχα αρχίσει μια ορμονοθεραπεία και είχα πάρει κάποια κιλά και τώρα φτάνω στα κανονικά μου. Όλο αυτό το look ταίριαζε πολύ στη Λενιώ που είναι χωριάτισσα, δυναμική αλλά δεν ικανοποιούσε εμένα. Τα έχασα πολύ γρήγορα τα κιλά, γιατί έχω και πολύ καλό μεταβολισμό. Μιλάμε για 12-14 κιλά», αποκάλυψε η Μαρία Κίτσου. H […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thetoc.gr

ΝΔ: "Καρφιά" για Παππά για την Προανακριτική για τα Τέμπη - "Έχει καταδικαστεί για αδίκημα ιδιαίτερης ηθικής απαξίας"

Συνεδριάζει η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ: Πυρά Γεροβασίλη-Ραγκούση για το εξώδικο Κασσελάκη - Σε ψηφοφορία η σύγκληση της ΚΕ

Αλεξάνδρα Μαροσούλη: Η Ελεονώρα Μελέτη μας δείχνει για πρώτη φορά την όμορφη κόρη της

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Γιαννάκης: "Όλα είναι καλά, γύρισα, κάνω ζωάρα" [βίντεο]

Καρκίνος παχέος εντέρου: Άρχισαν να στέλνονται τα sms για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις - Τα self test και οι δικαιούχοι

Γιατί η "στατιστική του ΠΑΣΟΚ" δείχνει Νίκο Ανδρουλάκη- Τι συνέβη στις άλλες αναμετρήσεις