Ζουγανέλης: «Θέλω να γίνω παππούς από την Ελεωνόρα»

15:00 - 09/11/2019

Για την οικογένεια του αλλά και τους καλούς του φίλους Σάκη Μπουλά και Λαυρέντη Μαχαιρίτσα που έφυγαν από την ζωή μίλησε ο Γιάννης Ζουγανέλης στην κάμερα την εκπομπής "έλα χαμογέλα".

Διαβάστε Περισσότερα στο thebest.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Ζουγανέλης: Ανυπομονώ να γίνω παππούς από την Ελεονώρα (video)

Στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» εμφανίστηκε ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος τόνισε τη στενή του σχέση με τον Σάκη Μπουλά, μίλησε για την κόρη του, αλλά και για τον έτερο φίλο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.Στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα»  και την Ειρήνη Αρβανίτη έδωσε συνέντευξη ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τον Σάκη Μπουλά. «Στο Αιγιγήτειο, φίλοι μου ψυχικά νοσούντες, μου έμαθαν τι σημαίνει αγάπη, πόνος, ενδιαφέρον, αλληλεγγύη. Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας ήταν ένας διεθνής καλλιτέχνης. Ο Λαυρέντης μού έστρωσε το χαλί να τραγουδήσω με τον Ανταμό που τον είχα αφίσα όταν ήμουν παιδί. Για τον Σάκη τι να πω; Ήταν αδερφός μου. Πιο πολύ, απ’ όλους τους ανθρώπους στη

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thebest.gr

Αγρότες: Ο χάρτης των μπλόκων σε όλη την Ελλάδα- Ανοιχτά τα διόδια, αποκλεισμός των Τεμπών για φορτηγά τη Δευτέρα

Ουκρανία: Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι επιθυμεί τη συνέχεια των συζητήσεων με τους Ευρωπαίους για τον τερματισμό του πολέμου

Γιώργος Νινιός: Εάν σε μια δουλειά υπάρξουν προσβλητικές συμπεριφορές, το κόβω

Χειλάκης: Συνάδελφος έστειλε μήνυμα, «μην τον πάρεις είναι φίλος του Λιγνάδη»

Τζόκερ: Τα αποτελέσματα της κλήρωσης

Θρίλερ στην Αχαρνών: Εντοπίστηκαν δύο μαχαιρωμένοι σε απόσταση 150 μέτρων