Το ξέσπασμα της Σίας Κοσιώνη στον αέρα του ΣΚΑΙ για το χυδαίο περιστατικό στο Big Brother

07:47 - 08/09/2020

Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια του κεντρικού δελτίου του ΣΚΑΪ, τη Δευτέρα, στο χυδαίο σχόλιο πρώην παίκτη του Big Brother, που προκάλεσε «τσουνάμι» αντιδράσεων.Στο περιστατικό που σημειώθηκε στο Big Brother, με τον Αντώνη Αλεξανδρίδη, αναφέρθηκε η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Σία Κοσιώνη, κατά τη διάρκεια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, το βράδυ της Δευτέρας. Ο Αλεξανδρίδης, εμφανίστηκε να αναφέρεται σε βιασμό, στην περίπτωση που δεν «καταφέρει» να συνευρεθεί ερωτικά με μία γυναίκα, για την καθημερινή, προσωπική του εκτόνωση, σχόλιο που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων σε όλους τους χώρους και με κάθε τρόπο και οδήγησε στην - αυτονόητη - απομάκρυνσή του από το ριάλιτι. «Το σχόλιο αυτό δικαίω

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Σία Κοσιώνη ξέσπασε για το χυδαίο περιστατικό στο Big Brother (βίντεο)

Οι γυναίκες δεν είναι έρμαια στις ορέξεις κανενός.

Διαβάστε το στο

Το ξέσπασμα της Κοσιώνη στο δελτίο του ΣΚΑΙ: «Μου προκάλεσε σοκ και αποστροφή το χυδαιότατο σχόλιο» (vid)

Το σχόλιο της Σίας Κοσιώνη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ για το χυδαίο σχόλιο που ακούστηκε στο Big Brother.

Διαβάστε το στο

Ξέσπασε η Σία Κοσιώνη στον αέρα του ΣΚΑΙ, «τρίζει» το Big Brother (vid)

Για το απίστευτο περιστατικό με τον παίκτη του Big Brother και τα χυδαία σχόλια που έκανε περί βιασμού, μίλησε η Σία Κοσιώνη στον αέρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ. Το άρθρο Ξέσπασε η Σία Κοσιώνη στον αέρα του ΣΚΑΙ, «τρίζει» το Big Brother (vid) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Big Brother: Το ξέσπασμα της Κοσιώνη στον αέρα του δελτίου

«Είναι περιττό να πω ότι μιλώντας σαν γυναίκα, αλλά και ως γυναίκα που μεγαλώνω ένα αγόρι ότι οι γυναίκες προφανώς και δεν είναι αντικείμενα και προφανώς δεν είναι έρμαια στις ορέξεις κανενός»

Διαβάστε το στο news.gr

Το ξέσπασμα της Κοσιώνη στο δελτίο του ΣΚΑΙ: «Μου προκάλεσε σοκ και αποστροφή το χυδαιότατο σχόλιο» (vid)

Lamianow.gr Το ξέσπασμα της Κοσιώνη στο δελτίο του ΣΚΑΙ: «Μου προκάλεσε σοκ και αποστροφή το χυδαιότατο σχόλιο» (vid) Το χυδαίο σχόλιο περί βιασμού που ακούστηκε στο Big Brother, δεν έμεινε ασχολίαστο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ. Η Σία Κοσιώνη, όταν έφτασε η στιγμή να σχολιάσει το θέμα αυτό που προέκυψε και δημιούργησε σάλο, είπε: «Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να περιγράψω το σοκ και την αποστροφή που μου προκάλεσε το χυδαιότατο […] Το ξέσπασμα της Κοσιώνη στο δελτίο του ΣΚΑΙ: «Μου προκάλεσε σοκ και αποστροφή το χυδαιότατο σχόλιο» (vid) Νewsroom

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά